Gigabyte Nasıldır

CANRA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
merhaba arkadaşlar 5000 tlye
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) aldım
sizce nasıldır fiyatına değermi gigaybtı 27 ınc olanıda var aynı fıyata 144 hz sızce onumu tercıh etmelıyıdım ama bana biraz buyuk masam küçük
bu fıyatta daha ıyı monıtor varmıydı veya 2. el 240 hz falan almam mantıklı olurmuydu
gamebooster 280 hz falan dediler al dıye ama kalitesiz diye uzak durdum

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
merhaba arkadaşlar 5000 tlye
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) aldım
sizce nasıldır fiyatına değermi gigaybtı 27 ınc olanıda var aynı fıyata 144 hz sızce onumu tercıh etmelıyıdım ama bana biraz buyuk masam küçük
bu fıyatta daha ıyı monıtor varmıydı veya 2. el 240 hz falan almam mantıklı olurmuydu
gamebooster 280 hz falan dediler al dıye ama kalitesiz diye uzak durdum
Hocam keşke gamebooster alsaydın. Birçok inceleme mevcut ve kaliteli bir ürün. Yine de hayırlı olsun aldığın monitör de gayet iyi. Ayrıca 1080p 27 inç monitör alınmaz. 27 inç alacaksan 2k alman daha iyi olur çünkü 1080pde pikseller oluyor. 24 inç alarak daha iyi yapmışsın.

KS

CANRA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Hocam keşke gamebooster alsaydın. Birçok inceleme mevcut ve kaliteli bir ürün. Yine de hayırlı olsun aldığın monitör de gayet iyi. Ayrıca 1080p 27 inç monitör alınmaz. 27 inç alacaksan 2k alman daha iyi olur çünkü 1080pde pikseller oluyor. 24 inç alarak daha iyi yapmışsın.
hocam evette kalitesiz vs dediler guvenemedim pek falz bıde yukarı asagı kalkmıyor ya

ama iptal edip donebılırım gameboostere

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Herkes neden monitör olarak gamebooster öneriyor ki o kadar mı iyi ?

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
5300 tl de kalitesiz vs diyolar
Hocam kalitesiz diyenler sadece marka ismine odaklanıp söylüyor bunu. Yt'de bi ton inceleme var mutlaka bir bak bence. Malzeme kalitesi olarak evet biraz kötü olabilir ama sunduğu özellikler gayet iyi. Zaten monitörü tutup da bir yere fırlatmayacağın için dış malzeme kalitesinin çok da önemli olduğunu düşünmüyorum.

KS

CANRA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Hocam kalitesiz diyenler sadece marka ismine odaklanıp söylüyor bunu. Yt'de bi ton inceleme var mutlaka bir bak bence. Malzeme kalitesi olarak evet biraz kötü olabilir ama sunduğu özellikler gayet iyi. Zaten monitörü tutup da bir yere fırlatmayacağın için dış malzeme kalitesinin çok da önemli olduğunu düşünmüyorum.
artık daha aldım renk falanda onemlı falan sadece oyun oynamıyorum bı yandanda calısoyrum bılgısayradan

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri