Gigabyte Rtx3070 Ti Termal Bakım Sonrası Isınma Sorunu

kadircetinkc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba. 3 senedir kullandığım kartın termal macun bakımının geldiğini düşünerek ikamet ettiğim yerde macun bakımını yaptırdım. Fakat işler istediğim gibi yürümedi ve sıcaklık değerlerim daha kötü hale geldi. Ne yapmam gerek? İyi bir servis var mı bildiğiniz, güvenilir. Göndersem, yaptırsam. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Yaptığım stres testlerini sizlere paylaşıyorum.

Ekli dosyalar

• stres1.jpg
    stres1.jpg
    308.8 KB · Görüntüleme: 15
  • stres2.jpg
    stres2.jpg
    402 KB · Görüntüleme: 13

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Merhaba. 3 senedir kullandığım kartın termal macun bakımının geldiğini düşünerek ikamet ettiğim yerde macun bakımını yaptırdım. Fakat işler istediğim gibi yürümedi ve sıcaklık değerlerim daha kötü hale geldi. Ne yapmam gerek? İyi bir servis var mı bildiğiniz, güvenilir. Göndersem, yaptırsam. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Yaptığım stres testlerini sizlere paylaşıyorum.
keşke ana serviste yaptırsaydın termal macunu kalitesiz kullanmış olabilir

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
204
Garantisi yok

Garantisi yok o yüzden mecbur özel servise yaptirmam gerek
Garantisi olasada olmasada kendi servisine gönderdiğin zaman özel serviste ücretli yapıcak kendi serviside ücretli yapıcak burada kendi servisini tercih etmeliydiniz. Muhtemelen kalitesiz bir macun kullanılmıştır.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
Garantisi yok

Garantisi yok o yüzden mecbur özel servise yaptirmam gerek
hocam bakım yaptırdıgınız yerle ıletısıme gecın normal degıl bu sıcaklık. bıraz yokusa surun elınızdekı kart yansa bır sey olsa muadılı 1aylık asgarı ucret yazıktır. yaptırdgınız yerı paylasın barı bılınclenelım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri