Yardım Gigabyte RX 9070 XT Ekran Kartı Psu'ya Nasıl Bağlanır?

Ohaennes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Rajintek cratos 850W Gold Plus güç kaynağı aldım içinden 1 adet y şeklinde 1 adet normal 8 pinli kablo çıktı. Gigabyte 9070XT için 3 adet giriş isteniyor böyle takmamda sıkıntı olur mu? (ekran kartının 1. portuna normal kablo 2 ve 3. porta y şeklindeki kablo) araştırdığım kadarıyla ayrı ayrı takın diyorlar ama başka PSU'lara baktığım zaman yine böyle veya benzer şeklinde gönderdiklerini gördüm, ne yapmam lazım? Seasonic 80+ Gold 850W güç kaynağı olan tanıdığımdan 1 adet 8pinli kablo alıp taksam sıkıntı olur mu? Yardımınız için teşekkür ederim.
1764511518744.png

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Rajintek cratos 850W Gold Plus güç kaynağı aldım içinden 1 adet y şeklinde 1 adet normal 8 pinli kablo çıktı. Gigabyte 9070XT için 3 adet giriş isteniyor böyle takmamda sıkıntı olur mu? (ekran kartının 1. portuna normal kablo 2 ve 3. porta y şeklindeki kablo) araştırdığım kadarıyla ayrı ayrı takın diyorlar ama başka PSU'lara baktığım zaman yine böyle veya benzer şeklinde gönderdiklerini gördüm, ne yapmam lazım? Seasonic 80+ Gold 850W güç kaynağı olan tanıdığımdan 1 adet 8pinli kablo alıp taksam sıkıntı olur mu? Yardımınız için teşekkür ederim.Ekli dosyayı görüntüle 45015
Hocam teker teker takmanız daha iyi olur ama eğer 2 tane pcie kablosu+Y kablo varsa öyle yapın.

KS

Ohaennes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam teker teker takmanız daha iyi olur ama eğer 2 tane pcie kablosu+Y kablo varsa öyle yapın.
1 adet normal 1 adet pigtail var öyle yapıcam galiba ama korkuyorum iade etsem mi acaba piyasada da 3 farklı pcie kablosu olan psu yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri