Gizemli RTX 3060 Ti̇

Selimm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba ben 2. el 3060ti aldım lakin aldıtan 3.gün ekranda ara sıra pikselneme olmaya başladı sisteme restart atınca düzeliyordu aynı zamanda furmarkta sıcaklık 86 dereceği buluyordu fanların %100 kullanılmasına rağmen sonra ürünü başka sistemde test ettim gene ayın problemler devam etti sonra kartı servise verdim vram testi temiz çıktı kartın gerekli bakımları yapıldı ve kart 2-3 gündür teste ve servisin dediğine göre hiç bir problem ile karşılaşılmadı tüm protlardan da görüntü alındı sıcaklıkta max 63 derece oluyor.

Açıkcası bu işten bi iş anlamadım sizin yorumlarınız nedir?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Arkadaşlar merhaba ben 2. el 3060ti aldım lakin aldıtan 3.gün ekranda ara sıra pikselneme olmaya başladı sisteme restart atınca düzeliyordu aynı zamanda furmarkta sıcaklık 86 dereceği buluyordu fanların %100 kullanılmasına rağmen sonra ürünü başka sistemde test ettim gene ayın problemler devam etti sonra kartı servise verdim vram testi temiz çıktı kartın gerekli bakımları yapıldı ve kart 2-3 gündür teste ve servisin dediğine göre hiç bir problem ile karşılaşılmadı tüm protlardan da görüntü alındı sıcaklıkta max 63 derece oluyor.

Açıkcası bu işten bi iş anlamadım sizin yorumlarınız nedir?
Kendi sisteminizde max 63 mu suan

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Kartın termal bakımları yapılmış sıcaklık seviyesi ondan düşmüş görüntüde ki sorun ise muhtemelen portların içinde biriken toz iyi iletime engel teşkil ediyordu bu da sinyal de sıkıntılara yol açıyordu orası da temizlenmiş ise sorun giderilmiştir veyahut oradaki PCB de bir birikinti filan varsa kontakt sprey ile temizlenmiş olabilir. Kısaca temizlik sonrası sorun çözülmüştür.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri