Merhabalar başlıktan da anlayabileceğiniz gibi glorious model o model fare kullanıyorum ancak farenin dongle'ı bozuldu (fiziksel olarak hasar aldı) şuanda fareyi kablolu kullanıyorum bu fareyi başka bir dongle ile kullanma şansım var mı?
direk dongle'ın pcbsinde hasar var kurtarılamayacak bir durumda orjinal dongle glorious un resmi sitesinde satılıyor ancak türkiyeye göndermiyorlarlehim yerlerinden koptuysa yapılamaz mı
türkiyeye gönderim yok demişsiniz ama gönderir ödeme yöntemini google pay ile yapmak gerek sadece (bence) türkiyeye göndermiyoruz vb yazmıyor çünküdirek dongle'ın pcbsinde hasar var kurtarılamayacak bir durumda orjinal dongle glorious un resmi sitesinde satılıyor ancak türkiyeye göndermiyorlar![]()
Adresi izmir türkiye yapınca o bölgeye gönderim yapmıyoruz diye hata kodu veriyortürkiyeye gönderim yok demişsiniz ama gönderir ödeme yöntemini google pay ile yapmak gerek sadece (bence) türkiyeye göndermiyoruz vb yazmıyor çünkü
mail atmayı denese iyi olurMerhabalar başlıktan da anlayabileceğiniz gibi glorious model o model fare kullanıyorum ancak farenin dongle'ı bozuldu (fiziksel olarak hasar aldı) şuanda fareyi kablolu kullanıyorum bu fareyi başka bir dongle ile kullanma şansım var mı?
aynen bende şimdi baktımda ingilizce karakterlere dikkat ettim fayda etmediAdresi izmir türkiye yapınca o bölgeye gönderim yapmıyoruz diye hata kodu veriyor