- Tepki
- 8
Çoklayıcı olduğunu biliyorum öndeki 3 fanında 3pin olduğunu göstermek için çektim.Pwm yani kontrol edilebilir fanlar 4 pinli olması gerek diye biliyorum. 2. attığın resim sadece rbg çoklayıcı. Hız ile alakası yok.
Sendeki fanlarda bendeki gibi 3 pinliymiş hocam dediğinize göre.Peki fan hızını biostan kontrol edebiliyormusunuz siz ?Benim kasayı açıp baktım. Benim fanlar 3 pinliymiş. Vatandan almıştım. Şu tarz çoklayıcı ile Sys_fan kısmına takmışlar.
S-Link SLX-F201 10cm 4 Pin 2'li PWM Çoklayıcı Kablo fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, S-Link SLX-F201 10cm 4 Pin 2'li PWM Çoklayıcı Kablo en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
S-Link SLX-F201 10cm 4 Pin 2'li PWM Çoklayıcı Kablo fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, S-Link SLX-F201 10cm 4 Pin 2'li PWM Çoklayıcı Kablo en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
S-Link SLX-F301 10cm 4 Pin 3'lü PWM Çoklayıcı Kablo fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, S-Link SLX-F301 10cm 4 Pin 3'lü PWM Çoklayıcı Kablo en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
S-Link SLX-F301 10cm 4 Pin 3'lü PWM Çoklayıcı Kablo fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, S-Link SLX-F301 10cm 4 Pin 3'lü PWM Çoklayıcı Kablo en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) - Fan Kontrolcü - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Akasa Flexa P5 5 Çıkışlı, Özel Kılıflı PWM Çoklayıcı Kablo Kasanızdaki tüm fanları otomatik devirli olarak kullanabilmeniz için Akasa'dan Beşli PWM kablosu Kasanız İçin Otomatik Fan Kontrolü! Akasa tek bir PWM çoklayıcı ile kasanızdaki fanların tümünün devir hızını kontrol...www.teknobiyotik.com
Tabiki. Hem bios hem de Asus yazılımı ile kontrol edebiliyorum. Kasam zalman z10 plus. Anakartım Asus tuf gaming z790pro.Sendeki fanlarda bendeki gibi 3 pinliymiş hocam dediğinize göre.Peki fan hızını biostan kontrol edebiliyormusunuz siz ?
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B005EKU5CO/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A15SSGM7N6CCA&psc=1 bunu alsam sorun kalmaz o zamanTabiki. Hem bios hem de Asus yazılımı ile kontrol edebiliyorum. Kasam zalman z10 plus. Anakartım Asus tuf gaming z790pro.
Ekli dosyayı görüntüle 30530
sizde buradan hangisi takılı hocam fotoğraf atma şansınız varmı ben ondan alayımBenim kasayı açıp baktım. Benim fanlar 3 pinliymiş. Vatandan almıştım. Şu tarz çoklayıcı ile Sys_fan kısmına takmışlar.
S-Link SLX-F201 10cm 4 Pin 2'li PWM Çoklayıcı Kablo fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, S-Link SLX-F201 10cm 4 Pin 2'li PWM Çoklayıcı Kablo en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
S-Link SLX-F201 10cm 4 Pin 2'li PWM Çoklayıcı Kablo fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, S-Link SLX-F201 10cm 4 Pin 2'li PWM Çoklayıcı Kablo en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
S-Link SLX-F301 10cm 4 Pin 3'lü PWM Çoklayıcı Kablo fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, S-Link SLX-F301 10cm 4 Pin 3'lü PWM Çoklayıcı Kablo en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
S-Link SLX-F301 10cm 4 Pin 3'lü PWM Çoklayıcı Kablo fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, S-Link SLX-F301 10cm 4 Pin 3'lü PWM Çoklayıcı Kablo en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) - Fan Kontrolcü - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Akasa Flexa P5 5 Çıkışlı, Özel Kılıflı PWM Çoklayıcı Kablo Kasanızdaki tüm fanları otomatik devirli olarak kullanabilmeniz için Akasa'dan Beşli PWM kablosu Kasanız İçin Otomatik Fan Kontrolü! Akasa tek bir PWM çoklayıcı ile kasanızdaki fanların tümünün devir hızını kontrol...www.teknobiyotik.com
ilk attığım fotoğraf egzoz fanının 3 pinli kasadaki fanların hepsi 3 pinli yaniBendeki çoklayıcı buna benziyor. Belki aynısı bile olabilir.
Yukarıda bunu alsam sorun olmaz mı dediğin kabloyu bir araştır istersen. Ona mutlaka 1 tane 4 pinli fan takılması gerekli diye bir mesaj okudum sanki. Bir de egzoz fanını kontrol eder misin oda 3 pinli mi ?
Attığın ürünün yorumlarında 3 pinli fanlar kontrol edilemiyor diye yorumlar yazılmış. Bende baya araştırdım ama 4 fan için çoklayıcı göremedim. Şu tarz ürünler buldum.ilk attığım fotoğraf egzoz fanının 3 pinli kasadaki fanların hepsi 3 pinli yani
https://www.n11.com/urun/4-port-fan...pin-cpu-12v-switch-po-3320375?magaza=evaletim buda var ?
eyvallah hocam teşekkürler ,iyice bir araştırma yapıp öyle alayım boşa iade ile uğraşmakta istemem.Attığın ürünün yorumlarında 3 pinli fanlar kontrol edilemiyor diye yorumlar yazılmış. Bende baya araştırdım ama 4 fan için çoklayıcı göremedim. Şu tarz ürünler buldum.
Bende ki ürün böyle birşey :
Daha uygun bedava kargo : https://www.pazarama.com/id-cooling...XUo8PvHzZKb_bU2BT3e4ab3VvRkIPfsU4z7Ku1OIpMHA0