Goat V4 4070 Super

TFT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Ya yine izin aldım gittim gerçekten bıktım ya yok abi stok bitmiş 1. Olarak girdim vatana stok nasıl bitiyor ya

Gökhan SZDNLYN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ben 2. Sıradayım bendensonraki adamın aldığı sistemi ben alamadım 1. Sıradaki adam alamadı bu nasıl bir rezillik!! Levent vatanda 3 sıradaki adamın işlemini yapan personel hızlı benimki uyuşuk diye ben sistem alamıyorum saçmalığa bak!!!

KS

TFT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Vatana girdim 1. Olarak dün izin aldım bugün

İzin aldım gene alamadım

sfky9842

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
abi sen nvidia seviyorsan 4060ti 16gb al geç abi
dün ryzen 5 7500f ile amd red devil 7800xt 31k incehesap gaming gecesinde satıyordu güzel fiyattı sana aslında dm den atacaktım da nvidia biraz oyun dışı her işte kullanıldığı için belki nvidia istiyorsundur diye atmadım

KS

TFT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Gerçekten küfür edicem ya az kaldı ramak kaldı aylardır beklediğim sistem iki gündür izin alıyorum hak mı reva mı ya sabah 7.30 da vatan önünde bekliyorum ilk sırada

Nasıl bir şey ki 180 vatan olsa aynı anda satsa ikinciye kalsam bile almam gerekmiyor mu bu nasıl bir işlem ua

Hesabım var vatanda yani sıfırdan hesapta açmadılar

Al yani

6 dk da mı bitti 450 500 stok yapmayın ua

Aydın merkez vatanda idim ilk sıradayım 6. Dk sında herşey bitti tamam dedik bu geldi

Sinirden ağlıcam gerçekten ya

Ekli dosyalar

• IMG-20240511-WA0014.jpg
    IMG-20240511-WA0014.jpg
    321.7 KB · Görüntüleme: 183

sfky9842

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Gerçekten küfür edicem ya az kaldı ramak kaldı aylardır beklediğim sistem iki gündür izin alıyorum hak mı reva mı ya sabah 7.30 da vatan önünde bekliyorum ilk sırada

Nasıl bir şey ki 180 vatan olsa aynı anda satsa ikinciye kalsam bile almam gerekmiyor mu bu nasıl bir işlem ua

Hesabım var vatanda yani sıfırdan hesapta açmadılar

Al yani

6 dk da mı bitti 450 500 stok yapmayın ua
abi kalabalık olmayan şehirlerde alma şansı daha yüksek oluyor ben gittiğim de kimsenin sistemden haberi yoktu :)

KS

TFT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Abi bende de yoktu sırada 4 kişi İdik ilk bendim bende olmayınca hepimiz çıktık

@İsmail hocam gözünü seveyim bakar mısın şuna

6 dk da nasıl biter abi sistem kafayı yicem ya

jeynz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
dün ryzen 5 7500f ile amd red devil 7800xt 31k incehesap gaming gecesinde satıyordu güzel fiyattı sana aslında dm den atacaktım da nvidia biraz oyun dışı her işte kullanıldığı için belki nvidia istiyorsundur diye atmadım
16gb kasa kac tl

KS

TFT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Yok abi gerek yok ya

Lanet olsun gerçekten

İstediğimi alamadıktan sonra umrumda değil iki gün izin aldım ya kolum kırıldı bir gün aldım bu sistem için müdürle ne papaz oldum sırf alabileyim diye

6 dk da sistem nasıl bitebilir ya kafayı yicem ramak kaldı ya

sfky9842

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Yok abi gerek yok ya

Lanet olsun gerçekten

İstediğimi alamadıktan sonra umrumda değil iki gün izin aldım ya kolum kırıldı bir gün aldım bu sistem için müdürle ne papaz oldum sırf alabileyim diye

6 dk da sistem nasıl bitebilir ya kafayı yicem ramak kaldı ya
vatan çalışanı almış olabilir hocam

KS

TFT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
@İsmail

Hocam gözünü seveyim bi bakar mısın

6 dk da bitmesi matematiksel olarak saçmalık değil mi

Yapılan işlemleri gördüm önceden bilgilerim var üyeliğim var orada

Uzun sürmedi birinci ben girdim kimse alamadı 4070 i

SS attım 6 dk ya 180 şube olsa 3 er defa girmesi lazım misal minimum hadi kasa sı büyğk olan var 2 olsun

fluxmax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ya yine izin aldım gittim gerçekten bıktım ya yok abi stok bitmiş 1. Olarak girdim vatana stok nasıl bitiyor ya
antalya'da da aynı şekilde.4070S almak için gittim 5dk'da stok bitti. kalmayınca 4060ti 16GB'lı sistemi aldım

Gökhan SZDNLYN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Levent vatan a sabahın 5 inde gittim gittiğimde genç bir kardeşimiz gece 12 de gelmiş tamda oturmuş yağmurda bekliyordu!! Kapıdan ilk giren biziz biz alamadık bizden sonraki adam aldı saçmalığa bak. Bizim elimize parçayı verip kasaya yönlendirdiler kasada bizden sonraki adam ödeme yapmış yani özetle 3. Arkadaşa bakan personel hızlı bize bakan uyuşuk diye biz elimizde kutularla kala kaldık sistemi alamadık. Bana Stok verip işlemi bitiriyorsun ama ödeme yapılmadığı için sistem sana ait değil diyorsun böyle saçmalıl olamaz bu iş daha düzgün yönetilebilir yada daha düzgün yönetecek firma ile yapılabilirdi. Dün sabah 8 den beri ayaktayım yağmurda soğukta ayakta bekledik bu kadar benden sonra saat 7 de gelen adam aldı biz alamadık ne diyelim rezalet....

Son düzenleme:

sfky9842

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
piyasadaki diğer sistemlere göre fiyatına hiç bakmadım,güzel diyorsan sevindim
şöyle bu fiyat aralığında 4060ti 16gb alamazsın. amd tarafında ddr5 4060ti 8gb 7500f alırsın. vram önemliyse sorun yok değilse amd tercih edilebilirdi. kampanya değil benim gözümde yani normal

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri