Yardım Goat V4 Anakart Pinleri Eğik Geldi (Telesatış)

kdegirmenci98

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
14400F
Ekran Kartı
4070 Super
Selamlar,

Telesatış üzerinden 40 dakika çağrı hattında bekleyip goat v4 bilgisayarı alabildim, bir hevesle beklerken iki gün önce öğleden sonra kargom teslim edildi, iş yoğunluğum nedeniyle dün montaja başladım ama montaj yaparken (demonte olarak alabiliyorsunuz denmişti) anakart pinlerinde gariplik fark edip vatan bilgisayara twitter üzerinden ulaştım, bugün en yakın şubeye gitmemle ilgili bilgi verildi, oem birimine gittim ve sorunu anlattım internet satışa yönlendirdi baktılar anakartta birden fazla eğik var ve bir tane pin eksik. Süreçle ilgili müşteri hizmetlerine yönlendirdiler servise gideceğini ve kullanıcı hatası olduğu takdirde ki büyük ihtimalle ücret çıkar dediler ücret ödeyebileceğim iletildi.

Sıfır aldığım ve daha kullanamadığım bir üründe bu şekilde sorunla ikinci kez karşılaşıyorum ilki de MSI anakarttı 3 yıldır yazılım destek uzmanı olarak çalışıyorum 10 yıldır sayısız bilgisayar tamir ediyorum işlemciyi takmadan pinlerin eğik olduğunu fark ettim her ihtimale karşı işlemciyi takıp testte etmek istedim video kaydı aldım ama haliyle cpu ışığı bir kez yanıp sönüyor mecburen eski sistemime döndüm.

Sistemi vatandan aldım ancak PC Hocası adıyla satılan bu güzel sistemde bu şekilde sorun yaşadığımı iletmek istedim. Süreçle ilgili tekrar bilgi vereceğim açıkçası sıfır bir üründe bu şekilde sorun yaşadım müşteri hizmetleri de ısrarla pin eğik gelmez eksik gelmez diyor ama daha montaj yapmadan pinlerin fotoğrafını ekte paylaşıyorum. Ek olaran diğer parçalarda koruma bandı bulunurken MSI anakartın kutusu neredeyse açık ve koruma etiketinin sanki bir kez açık olduğunu gördüm.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    2.4 MB · Görüntüleme: 48
KS

kdegirmenci98

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Vatandan haber geldi kullanıcı hatası bahanesiyle 1300 TL ücret isteniyor bu adil mi arkadaşlar? Sıfır ürün alıyorum hatayı fark ediyorum firmaya götürüyorum kullanıcı hatası denilerek 1300 TL isteniyor
Yöneticiler belki görür ama bu konuyu izah edebilecek bir arkadaş var mı?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri