N NAnO0202 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 12 Nis 2023 Mesajlar 78 Tepki 8 15 May 2023 #1 god of war oynarken sanki pikseller yer değiştirir gibi oynuyor fotoğraf çektim ama fotoğrafta belli olmuyor bu neden oluyor nasıl önleyrbilirim özellikle kratosun sakalında oluyor
god of war oynarken sanki pikseller yer değiştirir gibi oynuyor fotoğraf çektim ama fotoğrafta belli olmuyor bu neden oluyor nasıl önleyrbilirim özellikle kratosun sakalında oluyor
D Deniz Koloğlu Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 7 Ağu 2022 Mesajlar 589 Tepki 145 15 May 2023 #2 vsync veya gsync açık mı bu durumu yaşarken
KS N NAnO0202 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 12 Nis 2023 Mesajlar 78 Tepki 8 15 May 2023 Konu Sahibi #3 sorunun sebebi fsr imiş kapatınca düzeldi Deniz Koloğlu' Alıntı: vsync veya gsync açık mı bu durumu yaşarken Genişletmek için tıkla ... hocam god of war ayarlarında freesync bulamadım ama ekran kartı driverında freesync açık Deniz Koloğlu' Alıntı: vsync veya gsync açık mı bu durumu yaşarken Genişletmek için tıkla ... sağ olun hocam genede teşekkür ederim
sorunun sebebi fsr imiş kapatınca düzeldi Deniz Koloğlu' Alıntı: vsync veya gsync açık mı bu durumu yaşarken Genişletmek için tıkla ... hocam god of war ayarlarında freesync bulamadım ama ekran kartı driverında freesync açık Deniz Koloğlu' Alıntı: vsync veya gsync açık mı bu durumu yaşarken Genişletmek için tıkla ... sağ olun hocam genede teşekkür ederim