Mükemmel bir oyun. Fırsatı iyi değerlendirmişsiniz.Merhaba Arkadaşlar,
Steam'de God of War indirime girdi 12 Ağustos 2024'de indirim bitiyor gençler, hiç oynamadım ama indirim olduğu için aldım bende dursun bir köşe de.
Oynayacağımı zannetmiyorum ama dursun diye aldım bende.Mükemmel bir oyun. Fırsatı iyi değerlendirmişsiniz.
Yani pek bana görede değildirler herhalde ama tabi oynamadan bilemem.Bu tür bana göre değil herhalde ama oynanır tabi.
Üzgünüm ama kardeşim, $49,99’dan $19,99 düşmüş.Yinede pahalı![]()
Ben CD bile alamıyordum, CD-ROW girişi vardı da lakin kaldırmıyordu çoğu oyunu.Aklıma 10-11 yaşlarında oyun almak için gittiğim cdciler geldi ne günlerdi..![]()
Yaşlandık sanki birazBen CD bile alamıyordum, CD-ROW girişi vardı da lakin kaldırmıyordu çoğu oyunu.
500MB RAM
1GB Ekran kartı
Öyle gözüküyor.Yaşlandık sanki biraz
Bence sen bu soruyu bir konu açıp öyle sor kardeşim, çünkü benim açtığım bu konu illeri ki, saatlerde aşağı düştüğü için yazdığını kimse görmeye bilir. Senin açından diyorum ben..Konuya bir parantez açmak için sorayım Steam ya da diğer platformlarda oynadığınız hem eğlenceli, saran hem de ücretsiz oyun öneriniz var mı?
Baya indirime girmiş heMerhaba Arkadaşlar,
Steam'de God of War indirime girdi 12 Ağustos 2024'de indirim bitiyor gençler, hiç oynamadım ama indirim olduğu için aldım bende dursun bir köşe de.
Hocam bu steam aile muhabbetleri var ya bu konuda yardimlaşsak mı acaba bende oyun yok da 900 tl 1 k veresim de yok doyrusu çünkü çok zaman ayiramiyorum pc ye okul acilacak üni 4 üm yani sadece sorun olmazsa olursa da sorun değil canın saolsun aile profili işini pek de bilmiyorumMerhaba Arkadaşlar,
Epicde 359 lira sadece steamden oyun alırım gibi kafa yapınız yoksa epicden alınabilirÜzgünüm ama kardeşim, $49,99’dan $19,99 düşmüş.
Yani 1.645 TL’den 670 TL’ye düşmüş. 977 TL cebinde kalıyor.