Fırsat God Of War Ve Hogwarts Legacy İndi̇ri̇m

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
209
HOGWARTS LEGACY 489,30 TL

GOD OF WAR 539,40 TL

indirime girmiş sizce ikisinden birini alicam hangisini alıyım sizce ikiside hikayeli oyun hangisi daha çok sarar bu indirim kaçmaz ikisinide almak istiyorum ama bir tık pahalıya geliyor para ayırmam gerekiyor başka bisiler alicam o yüzden hangisi alınır ?

Yardım ederseniz sevinirim

Suspus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
HOGWARTS LEGACY 489,30 TL

GOD OF WAR 539,40 TL

indirime girmiş sizce ikisinden birini alicam hangisini alıyım sizce ikiside hikayeli oyun hangisi daha çok sarar bu indirim kaçmaz ikisinide almak istiyorum ama bir tık pahalıya geliyor para ayırmam gerekiyor başka bisiler alicam o yüzden hangisi alınır ?

Yardım ederseniz sevinirim
hogwarts al bence gow u full bitirdim taş gibi oyun hayla ama bence hogwart hem yeni hem farklı oldğu için onu almalısın gow u çok kez videolarda görmüşssündür zaten hem hogwarts daha ucuz .

KS

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
209
Ho
hogwarts al bence gow u full bitirdim taş gibi oyun hayla ama bence hogwart hem yeni hem farklı oldğu için onu almalısın gow u çok kez videolarda görmüşssündür zaten hem hogwarts daha ucuz .
Hogwarts ı da gördüm de god of War kadar görmedim ancak dedigin gibi gow taş gibi karar veremiyorum offf hogwarts da güzel karar veremiyorum 3070 ekran kartım var ve artık kullanmak istiyorum GTA 5 LoL valo asetto corsa gibi oyunlar oynuyorum artik dlss e bakmak istiyorum sistemi yeni aldım pchocasi 3070 i512400f olan sistem en çok istediğim iki oyun bu ikisi tatmak istiyorum napicam bilmiyorum

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
God of War key olarak burdan al. 170 TL
Bütçen de varsa Hogwart Legacy al.

KS

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
209
KS

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
209
Çünkü key olarak satılıyor, Steam indirime satınca kendileri de indirime satıyorlar. Güvenilir bir site yine de sen bilirsin.
Nasıl yani anlamadım key ile normalin ne farkı var ki ve site guvenilir mi emin miyiz

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Nasıl yani anlamadım key ile normalin ne farkı var ki ve site guvenilir mi emin miyiz
Key olarak alırsan etkinleştirirsin ama iade falan edemezsin normalden tek farkı bu.
Site güvenilir yine de sen de bak forumlara.

KS

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
209
Key olarak alırsan etkinleştirirsin ama iade falan edemezsin normalden tek farkı bu.
Site güvenilir yine de sen de bak forumlara.
İade etmem zaten de guvenilir mi emin miyiz 170 liraya ondan alırım sonra hogwarts legacy i alirim

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Green Man adresinde Türkiye satışları kapalıydı arkadaşlar. Yakın zamanda deneyip oradan alım yapamamıştım.

ETAİL indirimlerine bakın isterseniz:

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Kusura bakmayın stoklara dikkat etmemişim. Bazı oyunları buradan çekmiştim ben daha önce. Stoklar yenilenirse cidden iyi fiyatlar olabiliyor ama bu sefer stok bittiği için stok yenilemesinde fiyatları artırırlar mı bilemem.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri