Soru Goodram 32 GB (2X16 Gb) Irdm Ddr5 6000Mhz Cl36 Ram Nasıldır?

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
https://www.vatanbilgisayar.com/goo...dr5-6000mhz-cl36-1-35v-sogutuculu-pc-ram.html

Bu RAM'i yaklaşık 10.000 TL'ye, piyasaya göre oldukça ucuz fiyata aldım yakında elime ulaşacak. Kullananlar deneyimini paylaşır ve bilgili olanlarda çipi ile genel durumu hakkında ki teknik bilgilerinden söz ederse sevinirim.
Hocam çipi ile ilgili bir bilgi bulamadım,goodram sağlam markadır kötü ürünü olacağını düşünmem zaten,chipi ise çok önemli değil ama en iyisi hynix chipti bununkini bilmiyorum.

KS

Barlasson

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam çipi ile ilgili bir bilgi bulamadım,goodram sağlam markadır kötü ürünü olacağını düşünmem zaten,chipi ise çok önemli değil ama en iyisi hynix chipti bununkini bilmiyorum.
Başka bir forumda çipinin Hynix P-Die olduğu söylendi fakat bu çip modeli yeniymiş hakkında bilgi yok. İadelik bir durum olur mu sizce ?

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Başka bir forumda çipinin Hynix P-Die olduğu söylendi fakat bu çip modeli yeniymiş hakkında bilgi yok. İadelik bir durum olur mu sizce ?
Yok hocam ve o chip güzeldi diye hatırlıyorum ddr5'in en iyi çiplerindendi hynix chip.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
734
''https://www.vatanbilgisayar.com/goo...dr5-6000mhz-cl36-1-35v-sogutuculu-pc-ram.html

Bu RAM'i yaklaşık 10.000 TL'ye, piyasaya göre oldukça ucuz fiyata aldım yakında elime ulaşacak. Kullananlar deneyimini paylaşır ve bilgili olanlarda çipi ile genel durumu hakkında ki teknik bilgilerinden söz ederse sevinirim.''

-----------------------

IR-6000D564L36S/32GDC bu sizdeki model
Bunun 6400 HZ modelini ayrıntılıincelemiş bir Rus sitesi
IR-6400D564L32S
Modül üreticisi ve DRAM üreticisin incelenen bu, büyük ihtimalle iç çip yapı aynıdır.

Asıl RAM sizin elinize geçtiği zaman birkaç yazlımla kesin anlayacaksınız.

(Google translate gerekecek)

Burada çipleri, üreticisini öğrenmek için iki yardımcı yazılım kullanıyor.
CPU-Z yazılımı Memory sekmesi ve Spd sekmesi
SPD sekmesinden: Modül üreticisi ve DRAM üreticisini öğrenirsiniz

İkincisi Thaiphoon Burner yazılımı bununla yine: Modül üreticisi ve DRAM üreticisin
Ekstra olarak da: DIE DENSTY bu A-DİE mi yoksa B-DIE mi vEya bir başkası bunu belirtir.

-----------------------------------------------------

IR-6400D564L32S incelediklerine gelirsek:
Modül üreticisi: WILK Elektronik
DRAM üreticisi: SK Hynix
DIE densty : A-die diye belirlemişler.

-------------------------------------------

KS

Barlasson

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
IR-6400D564L32S incelediklerine gelirsek:
Modül üreticisi: WILK Elektronik
DRAM üreticisi: SK Hynix
DIE densty : A-die diye belirlemişler.

-------------------------------------------
Yok hocam ve o chip güzeldi diye hatırlıyorum ddr5'in en iyi çiplerindendi hynix chip.

Umarım dediğiniz gibi çıkar. RAM geldiğinde testleri paylaşacağım bir konu daha açacağım sizi etiketlerim hocam sağolun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri