googleye nasıl dava açarım ciddiyim

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
beyler  ciddili konu google maps sokak görünümünde yüzümü sansürlememişler dava açmayı planlıyorum yardım

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Oğuzhan' Alıntı:
system3276' Alıntı:

:D :D

hahahaha 

işin şakası stajdayken firma yetkilileri konuşurken duydum bir şirketin ticari amaçla kullandığı bir görüntü ses vs. sana ait birşey kullanırlarsa ve senin iznin olmazsa dava açıp kazanıyorsun tutupta yaparsam 100 bin dolar istmem 10 bin tl yeterde artar bile 5 bine kasa toplarım 5 bine telefon vs alırım

O

Oğuzhan

Guest
Lightning' Alıntı:
Oğuzhan' Alıntı:

hahahaha 

işin şakası stajdayken firma yetkilileri konuşurken duydum bir şirketin ticari amaçla kullandığı bir görüntü ses vs. sana ait birşey kullanırlarsa ve senin iznin olmazsa dava açıp kazanıyorsun tutupta yaparsam 100 bin dolar istmem 10 bin tl yeterde artar bile 5 bine kasa toplarım 5 bine telefon vs alırım

Sen yine de 100,000 dolar iste bizi de görürsün hem

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Oğuzhan' Alıntı:
Lightning' Alıntı:
hahahaha 

Sen yine de 100,000 dolar iste bizi de görürsün hem

100 bin alsam ooooooooooooooo foruma yeni üye olan herekse 100 tl kampanyası yaparım :D

smart38' Alıntı:
:D bizi tanırsa o zaman

pardon tanıyamadım

system3276' Alıntı:

bi araştırayım

E

expert

Guest
Zaten doğru düzgün gözükmüyor yüzün boş yani hayal kurma

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri