Gorev yoneticisi yoneticiniz tarafindan devre disi birakildi.

ReaLGamer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaslar win 10 kullanicisiyimgorev yoneticisini acinca gorev yoneticisi, yoneticiniz tarafindan devre disi birakildi hatasi aliyorum denemedigim yontem kalmadi internette regedite kod veriyorlar ama regedit de kayit defteri devre disi diye hata aliyorum format atmak istemiyorum cunku cs go yukledim ve internetim yavas ondan 7 -8 saate yamin bir surede indirdim tekrar beklemek istemiyorum simdiden tesekkurler herkese.

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Bende bir ara olmuştu virus kapmış bilgisayar bir ıhlamur içi ilaç hoop kendine gelmişti :D Virus olabilir format atın.

E

expert

Guest
virüs krdeşim temiz bir format lazım cs go içinde normal kurulum dosyalarını indirin yükleyip steama ekleyin her defasında indirmene gerek yok

O

Oğuzhan

Guest
Keylog da yemiş olabilirsin basit bir virüste format veya sıfırlama öneririm

Celil Mert

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
system3276' Alıntı:
virüs krdeşim temiz bir format lazım cs go içinde normal kurulum dosyalarını indirin yükleyip steama ekleyin her defasında indirmene gerek yok
Kardesn onu nasil yapicaz ayni durum bende de mevcut.

E

expert

Guest
Cs go yu normal torrentten setup olarak indirin kurulum yaptıktan sonra steam da oyun kısmında sol altta ekle var oradan Kısayolu seçip seçilenleri ekle deyin steam hesabın da varsa zaten tanımlıyor

Celil Mert' Alıntı:
system3276' Alıntı:
Kardesn onu nasil yapicaz ayni durum bende de mevcut.3

[video=youtube]https://youtu.be/4NuHQuBVx7w[/video]

Celil Mert

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
system3276' Alıntı:
Cs go yu normal torrentten setup olarak indirin kurulum yaptıktan sonra steam da oyun kısmında sol altta ekle var oradan Kısayolu seçip seçilenleri ekle deyin steam hesabın da varsa zaten tanımlıyor

Celil Mert' Alıntı:
Kardesn onu nasil yapicaz ayni durum bende de mevcut.3

[video=youtube]https://youtu.be/4NuHQuBVx7w[/video]

Utorrent den mi indiricez link atarsan sevinicem saol simdiden

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri