- Tepki
- 2
PC'yi sorunsuz bir şekilde kullanırken FIFA'da oyunu açtığımdan 30 40 saniye sonra menüdeki seçenekler (Ultimate Team, oynanan sezon, kariyer modu butonları) sorunsuzken arka plandaki görüntüler bozulmaya başladı ve oyundan attı ve hatayı verdi,bazen oyundan atmak yerine pc donduruyor. İkisini de ek kısmına bırakıyorum. Minecraft'ta da etrafta yakındaki ve uzaktaki karelerden bozulmalar olmaya başladı. Bunların dışında YouTube'da video izlerken küçük beyaz kutular, çizikler sağa sola hareket etmeye başladı. Çözümü bilen yardımcı olursa çok iyi olur. Sistemi 1 aydır kullanıyorum, ilk defa böyle olmaya başladı.
Ayrıca fifada oyunda attığında otomatik olarak discordu da kapatmış oluyor ve oyunlarda bu bozulmaların SS ini almaya çalıştığımda SSte bozulmalar görünmüyor garip bir şekilde.
Ekran kartına stres testi de yaptım güç tüketimi 88-97 arasında geziyor.Sıcaklığı ise 50 civarında
Ayrıca fifada oyunda attığında otomatik olarak discordu da kapatmış oluyor ve oyunlarda bu bozulmaların SS ini almaya çalıştığımda SSte bozulmalar görünmüyor garip bir şekilde.
Ekran kartına stres testi de yaptım güç tüketimi 88-97 arasında geziyor.Sıcaklığı ise 50 civarında