- Tepki
- 77
240 hz 1080p Monitörümdeki renkleri cok canlı bulmuyorum youtubeden video actigimda tabletimdeki gibi canli görüntü olmuyor DP kablosu kullandim acaba HDMI kablosuyla bağlasam bişey değişir mi ?
panel tipi ne hocam240 hz 1080p Monitörümdeki renkleri cok canlı bulmuyorum youtubeden video actigimda tabletimdeki gibi canli görüntü olmuyor DP kablosu kullandim acaba HDMI kablosuyla bağlasam bişey değişir mi ?
monitörüm bu daha once bunun 144 hz ligini kullanıyordum renkleri gayet tatmin ediyordu canlıydı onceki monitörü HDMI kablosuyla kullanıyordum bunda dpi kablosu var o geldi aklıma şuan işteyim de eve geçince birde hdmı denicem fark olurmu bilmiyorum amapanel tipi ne hocam
hocam ekran kartı driver'ı ile de doygunluğu sıcaklığı değiştirebilirsiniz yoksa ips panel en iyi 2. panel DP kablosu ile alakası olduğunu sanmıyorum240 hz 1080p Monitörümdeki renkleri cok canlı bulmuyorum youtubeden video actigimda tabletimdeki gibi canli görüntü olmuyor DP kablosu kullandim acaba HDMI kablosuyla bağlasam bişey değişir mi ?