Görüntü Geliyor Ama Siyah Ekran Kalıyor

oktayucar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İtopyadan yeni kasa aldım herşeyi bağladım monitör olmadığı için televizyona HDMI ile bağladım. HDMI 1 aldım tvyi. Windows yazısı ve hoşgeldiniz yazıyor sonra siyah ekran oluyor masaüstü gelmiyor. Bios mu güncellemek lazım yoksa ben bir hata mı yapıyorum

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
İşlemci ile anakartın nesil farkı var mı diye sordum ama yok gibi görünüyor.

taylanc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İtopyadan yeni kasa aldım herşeyi bağladım monitör olmadığı için televizyona HDMI ile bağladım. HDMI 1 aldım tvyi. Windows yazısı ve hoşgeldiniz yazıyor sonra siyah ekran oluyor masaüstü gelmiyor. Bios mu güncellemek lazım yoksa ben bir hata mı yapıyorum
Bilgisayarınızı HDMI ile televizyonunuza bağlamaya çalışmaktaysanız, ekranınızın yenileme hızı ve çözünürlüğünden dolayı bu sorun karşınıza çıkıyor olabilir. Eğer Bilgisayarınızı güvenli modda başlatıp çözünürlük ve ekran yenileme hızını ayarlayabilirseniz sorun çözülecektir diye umuyorum. Eğer Hiçbir şekilde masaüstüne ulaşamazsanız bir monitör bulup denemeniz gerekecek. tabi diğer arkadaşların farklı önerileri de olabilir bekleyip onlarıda denemekde fayda var.

Ekran yenileme hızını değiştirmek için aşağıdaki yolu izleyebilirsin.
  • Başlat > Ayarlar > Sistem > Monitör'ü seçiniz.
  • Listede Gelişmiş Monitör Ayarları'na tıklayınız.
  • Monitör başlığı altında Ekran yenileme hızı kısmından değerleri değiştiriniz.
Ekran çözünürlüğü değiştirmek için aşağıdaki yolu izleyebilirisn.
  • Başlat > Ayarlar > Sistem > Monitör'ü seçiniz.
  • Çözünürlük başlığı altında değerleri değiştirebilirsiniz.

Umarım bir faydası olur yazdıklarımın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri