Goruntu gelmeme

Metin Yalçın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
benim pc Ekran kartini anakarta takinca güç geliyor ama goruntu yok onboard vga girisine taktigimda ise calisiyor tabi ekran kartini cikarmadan calismiyor

Anakart foxconn H61MXV V2.0
Ekran karti r7 250 oc 2gb

KS

Metin Yalçın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yedek guc kaynagim yok acikcasi ama ekran kartini farkli pcde denedim kullandigim anakart asus p5kpl am se ddr2 sistemdi sonra bu anakarta tasidim tum bilesenleri ddr2 de ekran kartim calisiyordu ama bunda neden boyle yapti anlamadim

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartı faklı bilgisayarda denedin ve çalıştı yanlış anlamadıysam ama güç kaynakları farklı diyorsun. O bilgisayar da ki güç kaynağı ile dene bide.

Eğer var ise farklı bir ekran kartını da kendi anakartınızda deneyiniz.

KS

Metin Yalçın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ayni guc kaynagiyla ddr2 sistemde calisiyor ama ddr3 sistemde calismiyor kullandigim psu 321 w lik quake model : Lc-8300btx

KS

Metin Yalçın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ddr2 de calisiyor ama ben ddr3 te calissin istiyorum ddr2 sistemim dusuk ddr3 benim icin orta seviye

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistemi hangisinden hangisine geçirdin kafam karıştı. Görüntü veren sıkıntısız olan sistemin detaylarını ve görüntü vermeyen istediğin sistemin detaylarını yazar mısın.

KS

Metin Yalçın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Goruntu veren skintisiz suan kullandigim pc ozellikleri:
asus p5kpl amse anakart
E5200 2.50 ghz islemci
2/2gb ram
750 gb hdd

Skinti veren ve mimariyi ddr3 e gecirmemde bana yardimci olacak pc ozellikleri:
foxconn h61mxv anakart 2.0
2.9ghz islemci markasini unuttum simdi g serisi biseydi
4gb +2gb =6 gb 1333mhz ram
750gb+500gb=1250 gb hdd

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
2 sistemin de güç kaynaklarını yazar mısınız Watt değerini ayrıca 2. sistemin işlemci modeli önemli bir de 2. sistemde ekran kartsız görüntü alabiliyorsunuz anladığım kadarı ile.

KS

Metin Yalçın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet onboard'tan goruntu aliyorum. tek guc kaynagim var 321w islemciyi eve gidince bakip yazarim. Cift cekirdek 2.9 ghz g serisi bi islemciydi ama hatirlayamadim bi turlu bakarim eve gecince

Hatirladim Intel pentium G850 2.9ghz işlemci

KS

Metin Yalçın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Stajer maasimi alirsam corsairin 550 w lik powerini almayi dusunuyorum hem ileriye donukte yeterli olacagini dusunuyorum.

KS

Metin Yalçın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Biosu guncelledim sorun cozuldu ama soyle bisey var win 7 64 bit kurdum sonrasinda win 10 a yukselttim ilkinde hic bir sorun yoktu 1-2 saat kapali biraktim isim vardi gelip pcyi actigimda net yoktu kirmizi carpi isareti vardi suruculeri yuklu gorunuyor telefondan surucu indirdim var olani silip kurdum 10 snyeligine geldi tekrar gitti

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri