Göz Kızarlıklığı

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
beyler valo oynarken yazılım yaparken fln ben gözümü nerfeyse hiç kırpmıyorum ve bu istemsizce oluyor bunun sonucu gözüm kızarıyor. anam babamda gözüm kızardığından kızıyor fln. ne yapmalıyım nerdeyse hiç kırpmıyorum

damla kullanıyorum gözlük kıllanıyorum

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
gözlerin bozuk mu knk peki yoka o mavi ışık engelleyen gözlük mu kastettiğin bende eczaneden almıştım bir tane goz damlası iyi geliyor rahatlatıyor

Retron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hocam 10 senedir gözlük kullanıyorum Optikçilerde Mavi ışıkları engelleyen gözlük var hem numaralı olanda var numarasız olanda bu tip gözlükleri kullanabilirsin

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
Hocam 10 senedir gözlük kullanıyorum Optikçilerde Mavi ışıkları engelleyen gözlük var hem numaralı olanda var numarasız olanda bu tip gözlükleri kullanabilirsin
ben yurtdisindan getirmiştim Xiaomi Mavi ışık nin gözlüğünü almıştım

Cwsmoke

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bende almayı düşünüyorum da acaba takınca görüntüde değişim oluyor mu yoksa fark edilmiyor mu ?

NyxeniQ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
52
Bende almayı düşünüyorum da acaba takınca görüntüde değişim oluyor mu yoksa fark edilmiyor mu ?
Hafif bi sarı ton oluyor (rahatsız edici veya renkleri bozacak kadar değil) bence ama kız arkadaşım hiç fark yok diyor yani kişiden kişiye değişiyor fark edilebilirliği

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri