Yardım GPU %100 - Ekran Kartından Cızırtı Gibi Ses Geliyor.

Kwox12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Herkese selamlar, geçtiğimiz gün aşağıda yer alan kasayı aldım. Oyunları denerken ekran kartından bir ses geldiğini duydum az önce. Cızırtı gibi. GPU %100 çıkıyor ve ısı 60 civarında. Bu ses neden gelir? Normal midir?

https://www.gaming.gen.tr/urun/5233...12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
aynı sistemi kullanıp aynı sorundan müzdaripiz sistemlerimizin her detayı aynı Kartınızda Büyük İhtimal Coil whine var

KS

frtious

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
7 aylık Kullanımıma göre performans kaybı hiçbir zaman yapmadı tek sorun kafayı takarsanız yandınız hocam can sıkıyor
Şuan çok canım sıkıldı. O kadar araştır et iyi birşey alayım de sonuç.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
coil whine var hemen hemen her kartta bu problem oluyor
hemen hemen her kartta sayılmaz da bazı modellerde kronik, 1.5 yıldır gigabyte 3070 eagle ı aktif kullanıyorum asla ses gelmedi daha

Şuan çok canım sıkıldı. O kadar araştır et iyi birşey alayım de sonuç.
yapacak birşey yok, ya masanın altına koyarsınız (tozlanma problemi var bu seferde) ya da kulaklığı takıp kullanmaya devam edersiniz

KS

frtious

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hemen hemen her kartta sayılmaz da bazı modellerde kronik, 1.5 yıldır gigabyte 3070 eagle ı aktif kullanıyorum asla ses gelmedi daha

yapacak birşey yok, ya masanın altına koyarsınız (tozlanma problemi var bu seferde) ya da kulaklığı takıp kullanmaya devam edersiniz

Uzun süre kullanımda problem yaratır mı ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri