- Tepki
- 4
Msı afterburner dan baktığımda kullanılan gpu %40-50 ama görev yöneticisini yana açıp baktığımda %90-100 hangisine inanayım şimdi ben
Msı afterburner dan baktığımda kullanılan gpu %40-50 ama görev yöneticisini yana açıp baktığımda %90-100 hangisine inanayım şimdi ben
Oyundayken anlık değerler en doğru yöntemdir. Afterburnerdan oyundayken bakın değerlere.Msı afterburner dan baktığımda kullanılan gpu %40-50 ama görev yöneticisini yana açıp baktığımda %90-100 hangisine inanayım şimdi ben
Oyundayken yan tarafa aldığımda ekranı bölüp yan yana koyunca öyle gözküyoOyundayken anlık değerler en doğru yöntemdir. Afterburnerdan oyundayken bakın değerlere.
Öyle yapma.Oyundayken yan tarafa aldığımda ekranı bölüp yan yana koyunca öyle gözküyo
NZXT CAM ile değerlere bakarmısın
Öyle yapma. Ekli dosyayı görüntüle 14700
Buradan Bilgi Ekranı ayarlarını yapıp sonra kısayol ile açıp değerlere bak. İzleme Ekranından nelerin gözükeceğini ayarlayabilirsin.
W11 De görev yöneticisi sıkıntılı değerler yanlış görünüyor. NZXT deki değer doğruEkli dosyayı görüntüle 14702
bu canı sıkılınca 69 ,80 ,90 felan da oluyo
teşekkürler yardım ettiğin içinW11 De görev yöneticisi sıkıntılı değerler yanlış görünüyor. NZXT deki değer doğru
Rica ederimteşekkürler yardım ettiğin için