Yardım Grafik Kartım Devamlı Çöküyor!!!

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
95
Arkadaşlar Merhaba,

Asus Tuf 4070Tİ OC grafik kartım mevcut son 2 gündür aşağıdaki hatayı alıyorum ve hangi oyunu oynarsam oynayım kart bir süre sonra hata veriyor.

nvlddmkm kaynağındaki 0 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.

Olay başka bir bilgisayardan başlatıldıysa, olayla birlikte görüntüleme bilgileri kaydedilmiş olmalıdır.

Olayla birlikte aşağıdaki bilgiler eklendi:

\Device\Video3
Error occurred on GPUID: 100

Dün Güvenli Mod'da DDU ile sürücüyü kaldırdım ve tekrar yükledim. Ancak hala aynı bugün 3 defa bu hatayı aldım. Çok araştırdım ama çözümü halen yok. Sizin bir fikriniz var mı ?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Driver ile alakalı bir sorun olabilir birde yabancı bir makale buldum ama kısaca özetlemek gerekirse sistem güncelleyin DDU ile driver silin kurun ve bilgisayara reset atın diyor.

KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
95
Valla en son bilgisayarın ramlerini yükseltmek istedim sıkıntı yaşadım. Aldığım ramleri iade ettim. pc ye ssd montajı yaptım ondan sonra sistem sapıttı. Ramlerden sonra windows çöktü geri yükledim.

Şimdide grafik kartı sıkıntısı başladı.

Anakarta falan mı bişi yaptım acaba ?

KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
95
Arkadaşlar Merhaba,

Asus Tuf 4070Tİ OC grafik kartım mevcut son 2 gündür aşağıdaki hatayı alıyorum ve hangi oyunu oynarsam oynayım kart bir süre sonra hata veriyor.

nvlddmkm kaynağındaki 0 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.

Olay başka bir bilgisayardan başlatıldıysa, olayla birlikte görüntüleme bilgileri kaydedilmiş olmalıdır.

Olayla birlikte aşağıdaki bilgiler eklendi:

\Device\Video3
Error occurred on GPUID: 100

Dün Güvenli Mod'da DDU ile sürücüyü kaldırdım ve tekrar yükledim. Ancak hala aynı bugün 3 defa bu hatayı aldım. Çok araştırdım ama çözümü halen yok. Sizin bir fikriniz var mı ?

En son bilgisayarın ramlerini yükseltmek istedim sıkıntı yaşadım. Aldığım ramleri iade ettim. Ramlerle oynadıktan sonra windows çöktü geri yükledim. Dün formattan sonra kurulumu geri yaptım. Oyunlarda bu hatayı alıp duruyorum.

Biosa yeni güncelleme gelmiş onu yaptım. İlk açılışta mavi ekran verdi.

Anakarta ram montajı sonrası bişey olmuş olabilir mi?

MinasXgod

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
79
(Amd wattman hatasının Nvidia versiyonuda bu mu acaba). Dediklerine bakılırsa sorunlu parça anakartın gibi duruyor hocam.

KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
95
Önerebilceğiniz anakart var mı bu sisteme

KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
95
Anakartımı MSI B650 Tomahawk olarak değiştirdim. Sorun anakarttaymış. Sorun çözülmüştür.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri