Grafik Sürücüsünde Bilinen Bir Takım Sorunlar Var

kadir öztekin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar,

Yüklü olan AMD ekran kartı sürücüsünde birtakım sorunlar mevcut en güncel ve tavsiye edilen sürücü sürümünü yükle.
AMD Radeon RX 6600XT.
Kurulu olan: AMD Software Adrenalin Edition 22.5.2
Tavsiye edilen: 22.2.2

Böyle bir sorun verdi bilgisayarımda herhangi bir kapanma donma sorunu olmadı ama Twitch'de canlı yayındaydım ve yayını ekran kartı üzerinden veriyordum o sırada Fortnite girdim (kasanın fanları ve ekran kartı fanları hızlı döndü AMD softwareden baktığımda sıcaklık 60 falandı normaldi) bu hatayı verdi sorun ne anlamadım MSI Mech 2X RX 6600XT 8 GB modeli kartım.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Bazen böyle sorunlar olabiliyor AMD tarafında. Örneğin geçenlerde Forza Horizon 5 ekran kartı sürümümü -1.0.1 gibi bir şey görüp yükseltmemi tavsiye ediyordu. Fakat genelde bir performans düşüşü ya da normal dışı davranışlar olmadığından çok önemli durumlar değiller.

Ekran kartı sürücünüzü DDU ile silip tekrardan yüklemek sorununuzu çözebilir.

Ayrıca tekrardan 22.5.2 değil kararlı sürüm olan 22.5.1 kurmanızı tavsiye ederim. Ekran kartı ayarlarından da güncelleme kanalını "Sadece Önerilen"e çekin. "İsteğe Bağlı" sürümlerde bu tür hatalar daha çok görülebiliyor.

KS

kadir öztekin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bazen böyle sorunlar olabiliyor AMD tarafında. Örneğin geçenlerde Forza Horizon 5 ekran kartı sürümümü -1.0.1 gibi bir şey görüp yükseltmemi tavsiye ediyordu. Fakat genelde bir performans düşüşü ya da normal dışı davranışlar olmadığından çok önemli durumlar değiller.

Ekran kartı sürücünüzü DDU ile silip tekrardan yüklemek sorununuzu çözebilir.

Ayrıca tekrardan 22.5.2 değil kararlı sürüm olan 22.5.1 kurmanızı tavsiye ederim. Ekran kartı ayarlarından da güncelleme kanalını "Sadece Önerilen"e çekin. "İsteğe Bağlı" sürümlerde bu tür hatalar daha çok görülebiliyor.
22.5.1 i İnternet sitesinden bulabilirim değil mi

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
22.5.1 i İnternet sitesinden bulabilirim değil mi
Evet bulabilirsiniz. 22.5.2 sürümünün hemen altında.

1656233181934.png

KS

kadir öztekin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dediğiniz sürümü kurdum fortnite girdim yayın vs açmadım bu hatayı verdi yine

Ekli dosyalar

• 1656236628316.jpg
    1656236628316.jpg
    4.5 MB · Görüntüleme: 48