rockstar games hesabım var girebiliyorum oyunu ordan başlatıncada olmuyor epic games ten başlatıncada olmuyıyor .Birisi bu hatayı rockstar games launcher'dan hesabını bağlayarak çözmüş. Sanırım bir tür uyumsuzluk problemi çıkıyor. GTA 5 i açmadan önce hesabınıza giriş yapın. Yoksa oluşturun.
O zaman uyguladığınız türkçe yama dosyalarını kaldırın. Orijinal dosyaları geri koyun. Bu şekilde açılırsa yama hatalı demektir.rockstar games hesabım var girebiliyorum oyunu ordan başlatıncada olmuyor epic games ten başlatıncada olmuyıyor .
open ıv ve türkçe yamayı sildim nasıl orjinal dosyasını koyacağım bilmiyorum .O zaman uyguladığınız türkçe yama dosyalarını kaldırın. Orijinal dosyaları geri koyun. Bu şekilde açılırsa yama hatalı demektir.
OpenIV'den kaldırdıysan koyacağın bir dosya olmaması lazım diye hatırlıyorumopen ıv ve türkçe yamayı sildim nasıl orjinal dosyasını koyacağım bilmiyorum .
Türkçe yamalari silinMerhabalar,
GTA 5 e open ıv üzerinden türkçe yama yüklerken sıkıntı oldu. ve açarken bu sorunu verip açılmıyor lütfen yardım edin. Ekli dosyayı görüntüle 3587