Soru Gta 5 Mi Rdr2 Mi Hangisi

kimbupabloo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Merhaba arkadaşlar iki tane alabileceğim oyun var sizce hangisini almalıyım? Gta5 de çevrem var beraber fivem girebileceğim arkadaşlarım var ama görevlerini beğenmiyorum öyle takılmalık girer 1 saat oynar çıkarım.
RDR2 ye gelirsek tek başıma oynarım hikayesi falan güzeldir fakat çabuk biter oyunu hızlı şekilde bitirirm en fazla 4 gün falan sürer görevler bitince aynı gta 5 teki gibi açık dünyada gezebiliyor muyuz ?
Siz olsaydınız hangisini alırdınız ?
rdr2.png

Ekli dosyalar

• gta5.png
    gta5.png
    222.9 KB · Görüntüleme: 14

Emree

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Merhaba arkadaşlar iki tane alabileceğim oyun var sizce hangisini almalıyım? Gta5 de çevrem var beraber fivem girebileceğim arkadaşlarım var ama görevlerini beğenmiyorum öyle takılmalık girer 1 saat oynar çıkarım.
RDR2 ye gelirsek tek başıma oynarım hikayesi falan güzeldir fakat çabuk biter oyunu hızlı şekilde bitirirm en fazla 4 gün falan sürer görevler bitince aynı gta 5 teki gibi açık dünyada gezebiliyor muyuz ?
Siz olsaydınız hangisini alırdınız ?
Ekli dosyayı görüntüle 37242
gta 5 arkadaş çevresi ile playlist yada parkurlar yapılabilir.
hikaye modu oynayarak eğlenilebilir ve daha moderndir.
RDR 2 at üstünde koşturup görevler yaptığınız yeri geldiğinde çatışmaya girdiğiniz Batı, Ortabatıda geçen bir oyundur

KS

kimbupabloo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
gta 5 arkadaş çevresi ile playlist yada parkurlar yapılabilir.
hikaye modu oynayarak eğlenilebilir ve daha moderndir.
RDR 2 at üstünde koşturup görevler yaptığınız yeri geldiğinde çatışmaya girdiğiniz Batı, Ortabatıda geçen bir oyundur
peki rdr 2 de görevleri bitirince normal açık dünyada gezebiliyormuyuz ?
Teşekkür ederim bu arada

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
RDR 2, Rockstar'ın en iyi hikayesine sahip oyunudur (şahsi fikrim)
Hem hikaye güzel yazılmış, hem de sunumu çok güzel. Ayrıca evrenindeki detay seviyesi muazzam.
Sonunda biraz da olsa üzülmemek için sosyopat olmak lazım.

Eğer daha dramatik bir hikaye arıyorsan -> RDR 2
Eğer daha absürd bir hikaye arıyorsan -> GTA 5

KS

kimbupabloo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
RDR 2, Rockstar'ın en iyi hikayesine sahip oyunudur (şahsi fikrim)
Hem hikaye güzel yazılmış, hem de sunumu çok güzel. Ayrıca evrenindeki detay seviyesi muazzam.
Sonunda biraz da olsa üzülmemek için sosyopat olmak lazım.

Eğer daha dramatik bir hikaye arıyorsan -> RDR 2
Eğer daha absürd bir hikaye arıyorsan -> GTA 5
Teşekkür ederimm oyunu oynayacağım RDR2 yi birgün denemek istiyorum gerçekten

Sani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Teşekkür ederimm oyunu oynayacağım RDR2 yi birgün denemek istiyorum gerçekten
Gta 5 11 yıllık bir oyun bazı mekanikleri eski gelsede hala taş gibidir hem hikaye hem online akarsın. RDR 2 6 yıllık olsada hiç eski gelmez Hikaye olarak rdr 2 rockstarın yaptıgı en iyi oyundur.RDR 2 de yan görevleri yaparak 70 saaate yakın oynayabilirsin.Ama online da oynarım dersen gta 5 tercih et. Yoksa RDR2 bence daha iyi bir oyun

KS

kimbupabloo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Gta 5 11 yıllık bir oyun bazı mekanikleri eski gelsede hala taş gibidir hem hikaye hem online akarsın. RDR 2 6 yıllık olsada hiç eski gelmez Hikaye olarak rdr 2 rockstarın yaptıgı en iyi oyundur.RDR 2 de yan görevleri yaparak 70 saaate yakın oynayabilirsin.Ama online da oynarım dersen gta 5 tercih et. Yoksa RDR2 bence daha iyi bir oyun
teşekkür ederim öneri için

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
656
birincisi rdr 4 günde bitireceğiniz görevleri yapım bitsin dediğini oyun değildir. Rdr2 ye bi başlayıp ana göreve giderken yan görevlerde kaybolup etrafı keşfettiğiniz doğada kayboldugunuz gördüğünüz çoğu kişiyle iletişim kurdugunuz yeni bir rockstar oyunu (gtaya kıyasla) gta ise durağan herzamanki gibi git öldür karakter değiş ötekiyle öldür 1-2 görev hikayesi iyi olsada şuan için gayet kötü bir oyun (zamanına göre gayet iyiydi 2013-2014) . Rdr2 yi 1 ay rahat oynarsın seviyorsan o tarz içinde kaybolursun. Ama diyosanki arkadaşlarla biz hep gta oynarız gta alman uzun vadede daha mantıklı. Epicten indirimleri takip et ucuza ikisini de alırsın. Yani arkadaşların olmasa git rdr2 al derim açık ara.

NOT: 680 lira rdr2 için çok epic ayda bir inidirme sokup duruyor 300-400tl ye haberin olsun. Gta da aynı şekilde daha ucuz oluyor.

KS

kimbupabloo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
birincisi rdr 4 günde bitireceğiniz görevleri yapım bitsin dediğini oyun değildir. Rdr2 ye bi başlayıp ana göreve giderken yan görevlerde kaybolup etrafı keşfettiğiniz doğada kayboldugunuz gördüğünüz çoğu kişiyle iletişim kurdugunuz yeni bir rockstar oyunu (gtaya kıyasla) gta ise durağan herzamanki gibi git öldür karakter değiş ötekiyle öldür 1-2 görev hikayesi iyi olsada şuan için gayet kötü bir oyun (zamanına göre gayet iyiydi 2013-2014) . Rdr2 yi 1 ay rahat oynarsın seviyorsan o tarz içinde kaybolursun. Ama diyosanki arkadaşlarla biz hep gta oynarız gta alman uzun vadede daha mantıklı. Epicten indirimleri takip et ucuza ikisini de alırsın. Yani arkadaşların olmasa git rdr2 al derim açık ara.

NOT: 680 lira rdr2 için çok epic ayda bir inidirme sokup duruyor 300-400tl ye haberin olsun. Gta da aynı şekilde daha ucuz oluyor.
Teşekkür ederim yardım için ben galiba rdr2 alcam ya gta her türlü alınır

Sani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
İndirimleri takip ederim teşekkürler. Ama şöyle birşey var steamden aldığı oyunda sıkıntı yaşamayanlar epicteki oyunlarda sıkıntı yaşıyormuş
ben gta 5 i beleşken epicten almıştım bir sorun yoktu.RDR2 yide geçen kış indirimlerinden 200 tlye yakın fiyattan aldım epicte bir sorun görmedim 70 saat oymama rağmen. RDR2 yi almak için sonbahar indirmlerini bekleyebilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri