Gta 5 Sistem Kasması?

UltimateGuide

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
97
Epic Games üzerinden almış olduğum GTA 5i yeni oynamaya başladım ayarlar orta ayarlarda olmasına rağmen fps drop yiyorum sistem kasılıp duruyor drivler güncel ve sistem imzamdaki gibi sizce sorun ne olabilir?

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
optimizasyonda genel anlamda sorun var sistem değerlerini paylaşırsan oyun için anlayabiliriz ne etkiliyor diye. Fpsi sabitlemeni öneririm o şekilde bi kontrol et hem 144 hemde 60 ta iken. ve ayarları orta yapma high yap

KS

UltimateGuide

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
97
optimizasyonda genel anlamda sorun var sistem değerlerini paylaşırsan oyun için anlayabiliriz ne etkiliyor diye. Fpsi sabitlemeni öneririm o şekilde bi kontrol et hem 144 hemde 60 ta iken. ve ayarları orta yapma high yap
birazdan atıyorum hocam

KS

UltimateGuide

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
97
1703243388947.png
1703243570567.png

değerler bu şekilde ayarlar high ayarlarda tr yama yaptım ondan dolayı mı acaba?

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
1. sorum fps drop yediğine emin misin fps in 1 e düşüyormu çünkü monitörün ASUS TUF GAMİNG VG27AQML1A 27" 1 ms QHD Pivot IPS 260HZ vsynch açık kapalı şekilde denermisin belkide kasttiğin şey ekran dan dolayı kasma gibi geliyor olabilir

bunlarla olmazsa fps i sabitlemeyi dner misin o şekilde haket ederken drop yiyecek misin

KS

UltimateGuide

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
97
1. sorum fps drop yediğine emin misin fps in 1 e düşüyormu çünkü monitörün ASUS TUF GAMİNG VG27AQML1A 27" 1 ms QHD Pivot IPS 260HZ vsynch açık kapalı şekilde denermisin belkide kasttiğin şey ekran dan dolayı kasma gibi geliyor olabilir

bunlarla olmazsa fps i sabitlemeyi dner misin o şekilde haket ederken drop yiyecek misin
vsync açık ve kapalı şekilde denedim 1e düşmüyor fps ama 30 40lara düşüyor anlık ve genelde hızlı hareket ettirirken oluyor bildiğin kasıyor yani ekran ondan eminim fps sabitleme bulamadım oyun içinde

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
masaüstünde sağ tıkla nvidia denetim masasını görürsün oraya gir oyun olarak gtayı bul ayarlarında alt kısma doğru maximum karahızı limiti var 60 yap onu öyle gir oyunada bide bakalım

KS

UltimateGuide

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
97
masaüstünde sağ tıkla nvidia denetim masasını görürsün oraya gir oyun olarak gtayı bul ayarlarında alt kısma doğru maximum karahızı limiti var 60 yap onu öyle gir oyunada bide bakalım
amd ekran kartı kullanıyorum hocam :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri