Yardım Gta V Aci̇l Yardim.

sıncaphanım

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, 2.5 gündür bu sorun ile uğraşıyorum ve artık kafayı sıyırmak üzereyim. RAGE:MP üzerinden bir sunucuya girdim, sonraki gün böyle bir hata ortaya çıktı. İnternette yazan nerdeyse her şeyi yaptım fakat artık sinirden ağlayacak hale geldim, 20 defa oyunu Epic gamesten doğruladım, bi 6 defa social ve rockstar games başlatıcısını silip manuel olarak kurdum hatta ve hatta GTA 5'i komple sildim ve yükledim. Online'a girerken bir sorun yaşamazken RAGE:MP girerken bu hatayı alıyorum ayrıca görev yöneticisinde gta ile ilgili en ufak program yok. Yalvarırım yardım edin çünkü ben tükendim.
''A game is currently running'' ''Grand theft Auto V is currently running. By choosing to exit, Grand theft Auto V will be quit and any unsaved progress will be lost.''
Ekran Alıntısı.PNG

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
epic cok sorun oluyor malesef
su konuya göz atmadıysanız bi atın

KS

sıncaphanım

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
epic cok sorun oluyor malesef
su konuya göz atmadıysanız bi atın
Merhaba, yanıt için teşekkürler. Maalesef çok ingilizcem olmadığı için makalelerde anlayabildiğimi anlayıp yapıyorum (çoğunu yaptım) fakat hala sorunum devam etmekte :/ şanssızlık işte.

FlexR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Merhaba, yanıt için teşekkürler. Maalesef çok ingilizcem olmadığı için makalelerde anlayabildiğimi anlayıp yapıyorum (çoğunu yaptım) fakat hala sorunum devam etmekte :/ şanssızlık işte.
Rockstar Games'i yönetici olarak çalıştırıp GTA 5'i oradan açın diyor makale de ama ne kadar yardımcı olur bilemem.

KS

sıncaphanım

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rockstar Games'i yönetici olarak çalıştırıp GTA 5'i oradan açın diyor makale de ama ne kadar yardımcı olur bilemem.
Bunu yaptım fakat benim ana sorunum gta5'e girememek değil RAGE:MP bu sorunu çıkartıyor yine de teşekkür ederim

KS

sıncaphanım

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hata kodu nedir ?
Şöyle; Rage:mp tabanlı bir sunucu var eğlence amaçlı genel olarak, sunucuya bağlan diyorum ve anticheat ardından social açılmaya başlıyor bir süre rockstar yüklenme ekranı çıktıktan sonra yukarıdaki attığım kırmızı uyarıyı veriyor HER SEFERİNDE.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Şöyle; Rage:mp tabanlı bir sunucu var eğlence amaçlı genel olarak, sunucuya bağlan diyorum ve anticheat ardından social açılmaya başlıyor bir süre rockstar yüklenme ekranı çıktıktan sonra yukarıdaki attığım kırmızı uyarıyı veriyor HER SEFERİNDE.
sorun epic games o zaman sürekli bir bağlantı hatası veriyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri