Soru Gta V Online Arkadaşlar Ile Nasıl Görev Yapılır?

omerio

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
71
Merhabalar öncelikle hocalarım
GTA V yeni satın aldım ve hala kavrayamadığım tek şey online oyunda arkadaşlarla görev yapamamak
Job üzerinden görev yapabiliyoruz ama ondan da pek fazla para gelmiyor
Kosatka üzeri görev yapmaya çalıştık da olmadı
Nasıl görev yapabiliriz acaba?
Banka soygunu gazino soygunu vs.
Şimdiden teşekkürler
Seviliyorsunuz ♥️

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Merhabalar öncelikle hocalarım
GTA V yeni satın aldım ve hala kavrayamadığım tek şey online oyunda arkadaşlarla görev yapamamak
Job üzerinden görev yapabiliyoruz ama ondan da pek fazla para gelmiyor
Kosatka üzeri görev yapmaya çalıştık da olmadı
Nasıl görev yapabiliriz acaba?
Banka soygunu gazino soygunu vs.
Şimdiden teşekkürler
Seviliyorsunuz ♥️
Bunun içinde Social Club tan arkadaş ekledikten sonra oyuna gelip ESC basıp FRIENDS sekmesine geçin. Tüm arkadaşlarınız görünecek. Ordan oynamak istediğiniz arkadaşınızı bulup üstüne mouse ile bir kere tıklayın. Sonra "Send Game Invite" seçeneğine tıklayın.)

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
oyun için backspace basıp social club geçip yapabilirsiniz

KS

omerio

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
71
Bunun içinde Social Club tan arkadaş ekledikten sonra oyuna gelip ESC basıp FRIENDS sekmesine geçin. Tüm arkadaşlarınız görünecek. Ordan oynamak istediğiniz arkadaşınızı bulup üstüne mouse ile bir kere tıklayın. Sonra "Send Game Invite" seçeneğine tıklayın.)
oyun için backspace basıp social club geçip yapabilirsiniz
sınavdan sonra bunu deneyip son durumu bilgilendireceğim teşekkürlerim sonsuz size

KS

omerio

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
71
@Boozew @Sahuraka hocalarım arkadaşım bir arcade dükkanı satın aldı orda hazırlık görevleri var mesela ben o görevleri yapamıyorum onları yapmam mümkün mü?

KS

omerio

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
71
Merhabalar hocam bilgilendirme yapmak istedim herhangi bir setup görevleri yapabiliyormuşuz bunun için ceo veya motorcycle grubu kurmak gerekiyor ve ordan arkadaşa davet atıp kabul ettiğinde setup görevi başlattığında otomatikmen bende de başlıyor 🙂

Son düzenleme:

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Merhabalar hocam bilgilendirme yapmak istedim herhangi bir setup görevleri yapabiliyormuşuz bunun için ceo veya motorcycle grubu kurmak gerekiyor ve ordan arkadaşa davet atıp kabul ettiğinde setup görevi başlattığında otomatikmen bende de başlıyor 🙂
bilmiyordum sağol bilgilendirdiğin için yanlış bilgi içinde kusuruma bakmayın lütfen özür dilerim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri