GTX 1050 Ti Gaming Modeli Kasama Sığar mı?

Alptuğ Bozdoğan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar ben Gtx1050 ti almayı düşünüyorum. Fakat normal gtx1050 ti değil gaming modeli. Gaming modeli biraz daha büyük ve 2 fanlı olduğundan emin olamadım kasama uyarmı/sığarmı bana yardımcı olursanız sevinirim :)

Resimler gözükmüyorsa: //i.hizliresim.com/dPDGEQ.jpg   //i.hizliresim.com/9QAdZQ.jpg   //i.hizliresim.com/2rq9Vv.jpg

dPDGEQ.jpg

9QAdZQ.jpg

2rq9Vv.jpg

ALACAĞIM EKRAN KARTI:
http://www.hepsiburada.com/msi-gami...u2bKUGml29QudwNsKRYlr4KMIJF-SxQUSqBoCMVLw_wcB

BENİM KASAM:
http://www.vatanbilgisayar.com/leno...32-ghz-8-gb-1-tb-2-gb-nvidia-gt720-win81.html

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Konu başlığınız ve içerik resimleriniz düzenlendi.

Mevcut ekran kartını baz alarak kaç santim alan var ve ekran kartı slotu ile kuzey köprüsü yani ekran kartının altındaki alüminyum kısım arasında kaç santim boşluk var paylaşırsanız sevinirim.

KS

Alptuğ Bozdoğan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
onur.firatt' Alıntı:
Konu başlığınız ve içerik resimleriniz düzenlendi.

Mevcut ekran kartını baz alarak kaç santim alan var ve ekran kartı slotu ile kuzey köprüsü yani ekran kartının altındaki alüminyum kısım arasında kaç santim boşluk var paylaşırsanız sevinirim.

çok özür dilerim ama dediğini anlamadım fakat biraz araştırdım ekran kartım gt720 ve özelliklerine baktığımda uzunluğunu ve yükseliğini buldum:

Yükseklik:
2,713 Inches
Uzunluk:
5,7 Inches

yani pek anlamadım bunlar sana yardımcı olurmu eğer olmassa benden tam olarak ne istediğini biraz daha açıklarsan yardımcı olabilirim.

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartının arka kısmından mı yoksa ön kısmından mı ölçtünüz.

İstediğiniz modelin boyutları söyledir;

Uzunluk: 22,9 cm
Yükseklik: 13,1 cm
Kalınlık: 3,9 cm
Eğer bu ölçüleri karşılıyor ise takabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri