[font=Georgia,]GTX 1060 3GB ekran kartı, i5 4590 işlemcim var. Eskiden CS:GO'da 500 FPS'i görüyordum, minimum 250 oluyordu. Sonra oyunu uzun süreliğine bıraktım ve (yaklaşık 4-5 ay) bu süreç içerisinde birkaç gün önce "görüntü bağdaştırıcısı yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" ekran kartım böyle bir hata verdi. Ben de bilgisayarın tüm parçalarını söküp, yeniden taktım ve sistem geri yükleme yaptım ve bu sorundan kurtuldum ancak bunun üstüne CS:GO'ya tekrar başladığımda FPS'imin 100'ün üstüne çıkmadığını gördüm ve sürekli yürürken takılmalar. Fareyi çevirirken kasmalar vs. yaşıyorum. Bunun sebebi birkaç gün önce aldığım hatadan olabilir mi? Veya neden oluyor merak ediyorum. Konu hakkında fikri olan ya da daha önce böyle bir şey yaşamış olan varsa yardımcı olsun lütfen.[/font]
[font=Georgia,]Az önce tecrübe ettim CS:GO'ya özel değilmiş. LoL vs. oyunlarda da aynı problem var. FPS 150-200'lerde giderken birden 50'ye düşüyor[/font]
[font=Georgia,]Az önce tecrübe ettim CS:GO'ya özel değilmiş. LoL vs. oyunlarda da aynı problem var. FPS 150-200'lerde giderken birden 50'ye düşüyor[/font]