GTX 1070 i5 6600 GTA V Ani Fps düşüşleri

Heillos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartım Asus GTX 1070, işlemcim i5 6600 Gta 5 de Nvidia Geforce Experience'in optimize ettiği ayarlarla fps düşüşü yaşıyorum sürekli ne yapmalıyım? Vsync açık, fps'in 60 kalması gerekli ama 54e 55e düşüyor ve inanılmaz fark yaratıyor, kasma başlıyor sıkıntı çekiyorum. 4k çözünürlüğü yapıyorum dsr ile bu sefer de oyunun grafik ayarlarını kısıyor Nvidia Geforce Experience. Ne yapmalıyım, kullandığım monitör 1080p.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayrıca 16 gb ram'e sahibim.

KS

Heillos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet windows 10 kullanıyorum fakat nasıl kapatacağım bilmiyorum, yardımcı olur musun?

KS

Heillos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kapattım sıkıntı hala devam ediyor, hatta şimdi GTA 5 de kaplamalar yüklenmedi oyunda arabalar hava da gidiyordu :S :D

KS

Heillos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
son güncellemeyi yükledim sıkıntı çıktı ama oyunu oynamaya başladığımdan beri fps düşmesi oluyor, yani 2-3 aydır en sonunda canıma tak etti, yardım aramak için yazdım foruma :D
Gözünü seveyim bi yardımcı ol, kanser olucam boşa mı para verdim ben bu sisteme, rahat oyun oynayamıyorum.

KS

Heillos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
GTA V de yaşıyorum ani FPS düşmesini, başka bir çözümün var mı acaba?

KS

Heillos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sıkıntıyı buldum galiba GTA 5 de iken CPU sıcaklığım 71 derece oluyor, etkiliyor o da oyunu, klima tam pcye vuruyordu, onu kaldırdım 10 derece daha düşüş yaşadım ama yine de fazla. İşlemcim i5 6600 bu kadar sıcak olması normal mi? Stok fan kullanıyorum, yeni fan almalıyım galiba.

M.ertas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dostum bence bilgisayarı o kadar ısıtma ayrıca altına fan al sonra pişman olursun ben bir sefer Acer in ekran kartının ömrünü biterdim o şekilde.daha sonra 5 dk oynayınca oyundan atti

M.ertas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
O zaman başka :) benim yaptığım hataya düşmesinde.ben onun yerinde olsam komple kapağı açarım ???

HarryHuR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Isınma sadece işlemci fanıyla ilgili olmayabilir. Sistem fanları ne durumda? Egzoz fanı var mı? Kasa içindeki bileşenler için yeteri kadar büyük mü, hava sirkülasyonu yeterli seviyede mi? Fan ayarları ne durumda?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri