Gtx 1660 Super İle Mi̇ni̇ng Ne Kadar Kazandırır

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Tek kartla mining yapmak çok mantıklı değil. Üstadı olduğum bir konu değil fakat bildiğim kadarıyla ETH kazmak güncel kurda 24 saatte 1.3 dolar gibi bir şey kazandırıyor.

KS

draxler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tek kartla mining yapmak çok mantıklı değil. Üstadı olduğum bir konu değil fakat bildiğim kadarıyla ETH kazmak güncel kurda 24 saatte 1.3 dolar gibi bir şey kazandırıyor.
üniversite okurken ek gelir olsun diye yapmayı düşünüyorum 300-400 tl bıraksa yeterli

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
226
Elektrik faturasını katarsak elinize kalan son para o kadarı bulmayabilir. Eskiden daha karlı bir işti. Hem elektrik masrafı olarak hem de ETH'nin değeri olarak. Ekran kartınız da bu işten zarar görecek. O yüzden pek karlı görmüyorum açıkçası.

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Getirdiği götürdüğü hesabıyla 250-300 lira civarı bırakır. Pek mantıklı değil. Bilmem kaç watt kulanınca zamlı ödeme falan olacak . Gerek yok bence

KS

draxler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Elektrik faturasını katarsak elinize kalan son para o kadarı bulmayabilir. Eskiden daha karlı bir işti. Hem elektrik masrafı olarak hem de ETH'nin değeri olarak. Ekran kartınız da bu işten zarar görecek. O yüzden pek karlı görmüyorum açıkçası.
elektrik faturası dahil olmadan ne kadar kazanırım hocam günde 14 saat ?

KS

draxler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Getirdiği götürdüğü hesabıyla 250-300 lira civarı bırakır. Pek mantıklı değil. Bilmem kaç watt kulanınca zamlı ödeme falan olacak . Gerek yok bence

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Forumlara baktığımda 24 saat boyunca rig’de tutulan bir 1660super 450-600 arası getiri sağlıyor. Elektrik pahalandığı için 200 civarı geliyor. Belirli kullanımdan sonra elektrik yüzdesel olarak daha pahalı olduğu için normalde kullandığınız elektrikte önemli. Kazançtaki değişkenlik dolar-Eth değişikliğiyle ilgili

KS

draxler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Forumlara baktığımda 24 saat boyunca rig’de tutulan bir 1660super 450-600 arası getiri sağlıyor. Elektrik pahalandığı için 200 civarı geliyor. Belirli kullanımdan sonra elektrik yüzdesel olarak daha pahalı olduğu için normalde kullandığınız elektrikte önemli. Kazançtaki değişkenlik dolar-Eth değişikliğiyle ilgili
günde 14 saat mining yapan bir pc ne kadar elektrik harcarki hocam ? corsair vs550 80+ psu gtx 1660 super ekran kartı var gigabyte çift fanlı

KS

draxler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kartı yoracak. Ben gereksiz buluyorum. Fakat sizin ihtiyacınız ve isteğinize göre değişir.
şöyle zaten 1.5 sene sonra kartı değiştireceğim o yüzden pek umursamıyorum ondan dolayı 1.5 seneye piyasa düzeleceği için rahatça alırım hem ben bu kartı 1700 tlye aldım itopyadan 2020de sıfır olarak parasıda çıkar hem

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri