gtx titan black işlemci anakart seçimi (i7 3930 k)

Mustafa Oktay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
beyler i7 3930 k işlemci   asus p9x79 pro anakart

1) fiyatı bin tl net fiyatı uygun mu bu ikilinin
2) bu işlemci gtx titan black a dar bogaz yaparmı ? yapmaz ise % kaç üstü yani kaç gömlek üstü ( o,c için soruyorum) yaparsa kaç gömlek % kaç altı)
3) bu anakart işlemciyi tavsiye edermisiniz ?

KS

Mustafa Oktay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Darboğaz sorunu olmayacaktır gtx 1070-1080 i rahat rahat besliyor

hocam peki bu anakkart işlemci 1000 tl uygun bir fiyatmı ? ve 1000 tl yerine 350 200 250 yani 500 e 600 e bu sistem e yakın daha dogrusu gtx titan black a dar bogaz yapmayacak bir işlemci anakart ikilisi kurula billir mi ? 2 el

KS

Mustafa Oktay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Bakmak lazım size eve geçiş yapınca geri dönus sağlayacağim

hocam 600 tl  ye ben  bu titan black SC ekran kartını darbogaz yaptırmayacak bir işlemci anakart ikilisi arıyorum eger 600 tl ye dar bogaz yapmayacak bir sistem bulursam bin liralık bu anakart işlemci ikilisinden vazgeçicem elim 400 cebimde kalıcak ram vs alırım,

KS

Mustafa Oktay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam baktım ancak o işlemci ile 600 tlye çok zor, toplanmıyor

hocam benim demek istedigim 600 tlye bu karta darbogaz yapmayacak bir anakart işlemci varmı ? yoksa 1000 tlye bu anakart işlemci den daha iyi verim vericek bir seçenek varmı ?

zira bu işlemci 2011 soket ve anakarta öyle dogal olarak bu anakart çok pahalı ancaba ben paranın büyük bir kısmını anakartamı harcadım yoksa ucuz bir anakartla 2011 olmayan soketli bir işlemcide bu paralara daha iyisi varmı ?

KS

Mustafa Oktay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Elinizde ki ramler ddr kaç ?

4+4  1600 mhz 2 adet ram var

Enes Değirmenci' Alıntı:
Elinizde ki ramler ddr kaç ?

hocam iki şıkta iptal anakart işlemci satılmış üstüne çeşitli sebeblerden bütçe kısmak zorundayım net bütçem 800 tl, anakart işlemc, 8 gb ram  800 e gtx titan black a dar bogaz yaptırmayacak bir işlemci  onu takıcak ucuz anakart ve bunları destekleyecek bir ram bulmam gerek mhzsi önemli degil hocam bana böyle bir sistem toplasanız çok memnum olurum biliyorsunuz az çok açtıgım konulardan kafam allah bullah dandik sistem kurup ekran kartını hem mahfedip hemde parayı çöpe atmak istemiyorum, şimdiden sagolun.

KS

Mustafa Oktay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Tamamdır toplayıp donmuş olurum

hocam 150 ye ram buldum ram ın linkini atarım size uyarmı uymazmı uyarsa ve iyise 150 ram 50 tl artmış olur 750 sistem olur,  anakart işemci 750 tl kalır hocam sahibinden bakarsanız eger magzadan bakın kargoda sıkıntı çıkmasın diye,

KS

Mustafa Oktay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Sıfır bulmak zor şimdi saat geç oldu yarın pc başında size adam akıllı bir sistem toplamis olacağım

hocam dedigim gibi  800 tl bütçe var ram i 150 tl ye buldum link atarım size 1600 mhz 2 l anakart işlemci  hdd alıcam 1 tb sıfır 200 tl de o 350 tl gidiyor ram ile hdd ye 450 tl anakart işlemci 200 anakart 250 işlemci düşünüyorum çok fark var ise 50 tl ekleyip 300liralık bir işlemci alma şansım var ama ciddi bir fark varsa 300 ola  bilir.

KS

Mustafa Oktay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Sıfır bulmak zor şimdi saat geç oldu yarın pc başında size adam akıllı bir sistem toplamis olacağım

ben bi sistem kurdum hocam buyrum.

i5 3570 k . 400 tl

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...t-3.4ghz-6mb-onbellek-islemci-530350975/detay

1 tb hard disk  180 tl

https://www.istanbulbilisim.com/sea...q-64mb-fiyati-255775.html?ref=akakce&v=1.98.9

8 gb 1600 mhz ram 125 tl
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...austu-8gb-1600-mhz-ddr3-sdram-531305078/detay

ekran kartımda gtx titan black .

abi bu sistem bana  705 tl ye geliyor   95 tl bütçe kaldı o bütçeyede 100 ekliyorum 150 tl bütçe kalıyor eger bu sistem iyise hem fiyat hem performans bana 195 200 tl ye bunlara uygun bir anakart bulmanı istiyorum abi, sıfır tercihimdir anakart 2 el sıkıntılı ola bilir. ama sıfır bulmazsak bu fiyatlara 2 el alıcam,

önerilerini bekliyorum abi bu arada  midi kasa kulanıyorum /foxconn g41mxe) k anakartını kullanan bir anakart kasa anakart uyumunda sıkıntı çıkmaz işallah 700 w bir güç kaynagı var.

dedigim gibi abi fiya performan bakımından iyisiyle  uygun ucuz sıfıryada 2 el bir anakart tavsiyesi isteyecem senden ve sipariş vermeye başlıcam ama piyat yada performans yönündne sıkıntı varsa tavsiyene göre siparişlere başlıcam..

birde bu işlemci  bu ekran kartına dar  bogaz yaparmı ?

KS

Mustafa Oktay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Darboğaz olmaz ancak 200 tlye anakart çok zor

abi max büçem bu sahibinden de magzadan ilan seçenegiyle  10 12 tane filan çıkıyor ilan ancak hangisi uygun yada hangisi daha iyi bilmiyorum 160 tl ye var 200 e de 500 e de magzadan seçenegiyle bakarsan abi belki buluruz birde abi ben bu işlemciye o.c yapmak istiyorum o.c a izin veren  bil hassa programı olan bir anakart olursa dahai iyi olur hatta o.c a izin versin varsa 1300 mhz ram a müsade etsin, o kadar önemli zira o.c da bu işlemci ikinci el degeri 600 700 tl olan işlemcilere denk geliyormuş, verilerde kısmen öyle gösteriyor, çarpan sayısımı ne olması gerekiyormuş uygunluk için sen daha iyi bilirsin tabi,  bu gün karar vermeliyim abi.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Tamamdır ben şuan hastanedeyim çalışıyorum ancak sana eve dönünce yardımcı olabilirim diğer mod arkadaş musait ise onu konuya yonlendirecegim :)

KS

Mustafa Oktay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Tamamdır ben şuan hastanedeyim çalışıyorum ancak sana eve dönünce yardımcı olabilirim diğer mod arkadaş musait ise onu konuya yonlendirecegim :)

bekliyom hocam kurdugum sistem e de oyum yaparsan sevinirim, ilgi için çok teşşekürler

KS

Mustafa Oktay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:

hocam gene iptal şimdi diyiceksin dalgamı geçiyor bu ::) gerçekten kusura bakma,,

işin aslı şu 2011 soket anakart asus p9x79 pro anakart ve yanında i i7 3930k işlemci 1000 tl idi satıldı sistme iptal oldu 1000 tl idi sonra ise bütçeyi kıstım ancak arkadaş aynı sistemi bana tanıdıktan buldu   800 tl bu sefer bende bütçeye üstüne eklenti yapmayı başardım sonuç şu,,   p9x79 pro anakart 2011 soket, i7 3930 k işlemci 8 gb 1600 mhz ram 1 tb hardisk 5 700 w güç kaynagı  sistem bu hocam magliyeti ise

200 tl ram
200 hard disk
800 anakart işlemci.
1200 tl.

ekran kartıda 1300tl 2 el toplam 2,5 tl ye sanırım güncel oyunları en yüksek ayarlarda sorunsuz oynatıcak önümüzdeki 1 2 yılda bu gücünü koruyacak bir sistem topladıgımı düşünüyorum işin içine extreme o,cda eklenince uzun ömürlü olur heralde,,

bilgisayarım çok eski eger dandik ama 8 gb ram ı olan bir model olsa ve anakart destekli olsaydı heralde magliyet 700 tl düşerdi 1800 e filan sistemi kurmuş olurdum,

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri