Rehber Güç Kaynağı Üreticisi | Fsp Kimdir?

FSP Türkiye

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Tepki
1
Sayın müşterimiz ve Değerli PChocası Ailesi,

Merhabalar. Donanım dünyasında en iyisini aradığınızı ve detaylara ne kadar önem verdiğinizi biliyorum. Lafı hiç uzatmadan, sistemlerin kalbi olan Güç Kaynakları (PSU) ve FSP Group'un bu sektördeki duruşundan kısaca bahsetmek istiyorum.

Sadece Etiket Değil, Üreticinin Ta Kendisi
Çoğu marka sadece etiket basarken, FSP 1993'ten beri kendi ürününü tasarlayan ve üreten (Original Designer and Manufacturer) köklü bir Tayvan markasıdır. Dünyanın en iyi güç kaynağı üreticileri arasında ilk 10'da yer alıyoruz. Temel felsefemiz "en ucuzunu" üretmek değil; pazarın orta-üst segmentinde fiyat değil, "değer ve kalite" sunmaktır.

Uygun Fiyat İllüzyonu vs. Gerçek Güvenlik

Piyasada "fiyat/performans" odaklı çok ucuz ürünler ilk etapta cazip görünse de (ve sorun yaşandığında genelde "zaten ucuzdu" denilip geçilse de), asıl mesele o ürünün zor zamanlarda binlerce liralık sisteminizi koruyabilmesidir. FSP'nin odak noktası geçici bir ucuzluk değil, yıllarca süren tutarlılık ve üst düzey güvenliktir. Endüstride defolu üretim oranı %5 seviyelerindeyken, üretim bandımızdaki hassasiyet sayesinde FSP'de bu oran yalnızca %0.5'tir. Fiyatlarımızı belirleyen unsur da asla taviz vermediğimiz bu güvenlik standartlarıdır. Bir FSP güç kaynağı, ekstrem bir şebeke felaketinde kendini feda edip içten eriyebilir (kapanıp gücü keser); ancak asla alev alarak diğer donanımlarınıza veya evinize zarar vermez.

Her sistemin dinamiği farklıdır ve donanım seçimi konusundaki son karar tamamen sizlerin inisiyatifindedir. Forumda güç kaynakları, teknolojiler veya aklınıza takılan diğer teknik detaylar hakkında danışmak istediğiniz bir şey olursa beni her zaman etiketleyebilirsiniz. Merak ettiğiniz konularda fikir alışverişinde bulunmak için buralarda olacağım.

Sağlam ve stabil sistemler dilerim!

1775209796936.png

1775210483895.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri