Yeterlidir yapılan testlerde hatta RTX 4090 ın 3090 a göre daha az elektrik harcadığı gözlemleniyor bu videoda değerleri görebilirsinizMerhaba, Amd ryzen 7 7700x işlemci, Asus Rog RTX 4090 ekran kartlı bir sistem dizayn ediyorum, Asus rog Thor 1000 w güç kaynağı yeterli olur mu ? yoksa 1200 w mı gereklidir ? teşekkürler.
Aynen çok para harcamasanızda olur oyun oynayan gündelik kullanıcıysanızBen olsam 850w 80+ Gold PSU tercih ederdim ama kaliteli markalardan.
Sadece oyun oynayacam aslında 850 w da bakabilirim, arada bariz fiyat düşüyorsa tabi yoksa 1000 w da kararlıyımAynen çok para harcamasanızda olur oyun oynayan gündelik kullanıcıysanız
asus rogun 850w platı var onada bakabilirsin rog istiyorsan gene üzerinde anlık güç tüketimide yazıyor geneSadece oyun oynayacam aslında 850 w da bakabilirim, arada bariz fiyat düşüyorsa tabi yoksa 1000 w da kararlıyım
anlık güç tüketimi görsel olarak hoşuma gidiyor, bakıyorum söylediğiniz parçaya teşekkürler.asus rogun 850w platı var onada bakabilirsin rog istiyorsan gene üzerinde anlık güç tüketimide yazıyor gene