Sistem
—————-
Ekran Kartı : RX 9070 XT Gigabyte Gaming OC
Anakart : Msi B850 Gaming Plus WiFi
İşlemci : Ryzen 7 7800x3D
Ram : Xpg Lancer Neon 2x16 6400 MHZ
SSD : Xpg Mars 980 Blade 1 TB
PSU : Msi Mag A850GL +80 Gold
İşlemci Soğutucu: Msi Mag Coreliquid M360
—————————————————————
Sorun neyden kaynaklı bilemiyorum bu sistem ile Cs2 ve World of Tanks oynarken asla donma kasma yaşamıyordum hiçbir sıkıntım yok sanıyordum fakat hikayeli oyunlara geçince hele ki en ilk zamanda 1x16 Ram takınca Hogwarts Legacy oyununa girdim onda da takılmalar yoğundu ve ben herşeyi ekran kartı güçlü işlemci güçlü ya Ram yetersiz diye kandırmaya başladım sonrasında 2.Ram taktım yine bir fark görmedim mafia2 eski sürümünü bile oynarken herzaman gpu kullanımı düşük ve takılma kasma donma 50 fps 20 fps bu değerlerde gitmeye başladı ben artık ne yapsam bilemedim
——————————————————————
Denediklerim
Format Atmak
Ekran Kartı sürücülerini sil
Tüm herşey güncel bios dahil
Başka ekran kartı denedim olmadı
——————————————————
Sorun ekran kartı değil de acaba
Ram de mi SSD de mi Psu da mı bilgilendirir misiniz teşekkürler ne var ne yok garantiye göndereceğim
—————-
Ekran Kartı : RX 9070 XT Gigabyte Gaming OC
Anakart : Msi B850 Gaming Plus WiFi
İşlemci : Ryzen 7 7800x3D
Ram : Xpg Lancer Neon 2x16 6400 MHZ
SSD : Xpg Mars 980 Blade 1 TB
PSU : Msi Mag A850GL +80 Gold
İşlemci Soğutucu: Msi Mag Coreliquid M360
—————————————————————
Sorun neyden kaynaklı bilemiyorum bu sistem ile Cs2 ve World of Tanks oynarken asla donma kasma yaşamıyordum hiçbir sıkıntım yok sanıyordum fakat hikayeli oyunlara geçince hele ki en ilk zamanda 1x16 Ram takınca Hogwarts Legacy oyununa girdim onda da takılmalar yoğundu ve ben herşeyi ekran kartı güçlü işlemci güçlü ya Ram yetersiz diye kandırmaya başladım sonrasında 2.Ram taktım yine bir fark görmedim mafia2 eski sürümünü bile oynarken herzaman gpu kullanımı düşük ve takılma kasma donma 50 fps 20 fps bu değerlerde gitmeye başladı ben artık ne yapsam bilemedim
——————————————————————
Denediklerim
Format Atmak
Ekran Kartı sürücülerini sil
Tüm herşey güncel bios dahil
Başka ekran kartı denedim olmadı
——————————————————
Sorun ekran kartı değil de acaba
Ram de mi SSD de mi Psu da mı bilgilendirir misiniz teşekkürler ne var ne yok garantiye göndereceğim