Yılda değil, aynı takvim ayı içerisinde bireysel de 5 ayrı paket alınabilir. 5 adet üzerinde tespit edilir ise gümrükten geçirmezler. Belki şansınıza takılmamış olabilir, benim takıldı, geçirmek için de 1500tl gibi bir ücret istediler.Aliexpress de Platin üyeyim. Şu zamana kadar hiç bir ürünüm gümrüğe takılmadı. Yeni yasa ile birlikte yılda maksimum 5 adet gönderi alacağın söylenmiş ama gümrükten öyle bir sorun yaşamadım vergisini peşinen ödediğim hiç bir saatim kalmadı.
böyle birşey yokaliexpress trye depo açtı diye biliyorum 1 sene kadar önce artık çoğu ürün ordan geliyor
Pardon ben yıl bazı algıladım. Doğrudur öyleyse bilmiyorum çünkü. Maksimum iki parça geldi benim hep o yuzden.Yılda değil, aynı takvim ayı içerisinde bireysel de 5 ayrı paket alınabilir. 5 adet üzerinde tespit edilir ise gümrükten geçirmezler. Belki şansınıza takılmamış olabilir, benim takıldı, geçirmek için de 1500tl gibi bir ücret istediler.
2 parça ise sorun olmaz hocam, aynı takvim yılında maksimum 5 sınır var, bazen şansa 6. 7. paket geçebiliyor, onunda bir garantisi yok tabi.Pardon ben yıl bazı algıladım. Doğrudur öyleyse bilmiyorum çünkü. Maksimum iki parça geldi benim hep o yuzden.
ankara izmir istanbulda stok noktaları var?böyle birşey yok
böyle birşey yok
Teşekkür deneyip bakmak lazım2 parça ise sorun olmaz hocam, aynı takvim yılında maksimum 5 sınır var, bazen şansa 6. 7. paket geçebiliyor, onunda bir garantisi yok tabi.
5 ürün siparis etmistim gumruge takılmadıMerhabalar öncelikle ben aliexpressten toplam 8 farklı yerden ürün sipariş verdim ama gümrüğe takılıp takılmayacağı konusunda şüphem var bazı yerlerde aylık 5 limit var vs. Diyor bilgisi olan var mı
2 parça ise sorun olmaz hocam, aynı takvim yılında maksimum 5 sınır var, bazen şansa 6. 7. paket geçebiliyor, onunda bir garantisi yok tabi.
Yanlış yazmışım hocam, takvim yılı değil takvim ayı. Bir de sipariş verdiğiniz tarih önemli değil, ülkeye girdiği tarih önemlidir, ayın ilk günü ve son günü arasında bireysel olarak, kargo hariç değeri her bir paket için 150 euro geçmeyen 5 ayrı paket alabilirsiniz.Ürünün sipariş ettiğim tarih mi önemli varış tarihi mi önemli
Anladım hocam 3 paketimi iptal ettim, daha yola çıkmamıştı onlar. şimdi bir arkadaşımın tcsi üzerine alacağım, az daha dönüşü olmayacaktı. teşekkürlerYanlış yazmışım hocam, takvim yılı değil takvim ayı. Bir de sipariş verdiğiniz tarih önemli değil, ülkeye girdiği tarih önemlidir, ayın ilk günü ve son günü arasında bireysel olarak, kargo hariç değeri her bir paket için 150 euro geçmeyen 5 ayrı paket alabilirsiniz.
Hocam bir de seni yakalamışken sonra öğrenmeye uğraşmayayım diye şey sorucam 150 euro salt ürün fiyatı için mi yoksa ödediğimiz ekranda ekstra kargo ve vergi parası dahil miYanlış yazmışım hocam, takvim yılı değil takvim ayı. Bir de sipariş verdiğiniz tarih önemli değil, ülkeye girdiği tarih önemlidir, ayın ilk günü ve son günü arasında bireysel olarak, kargo hariç değeri her bir paket için 150 euro geçmeyen 5 ayrı paket alabilirsiniz.
Salt ürün fiyatı hocam, zaten aliexpress de 150 euro geçen ürünü sipariş edemezsiniz, sipariş sayfasında ülkenize gönderilemiyor diye uyarı çıkar. Örnek bırakıyorum aşağıyaAnladım hocam 3 paketimi iptal ettim, daha yola çıkmamıştı onlar. şimdi bir arkadaşımın tcsi üzerine alacağım, az daha dönüşü olmayacaktı. teşekkürler
Hocam bir de seni yakalamışken sonra öğrenmeye uğraşmayayım diye şey sorucam 150 euro salt ürün fiyatı için mi yoksa ödediğimiz ekranda ekstra kargo ve vergi parası dahil mi
Sağ olun hocam çok yardımcı oldunuz.Salt ürün fiyatı hocam, zaten aliexpress de 150 euro geçen ürünü sipariş edemezsiniz, sipariş sayfasında ülkenize gönderilemiyor diye uyarı çıkar. Örnek bırakıyorum aşağıya
Ekli dosyayı görüntüle 17845