güncel fiyat performans ekran kartı?

Hasan Caner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tavsiye edebileceğiniz ekran kartı varmı arkadaşlar.Şöyle söyleyim son sürüm ekran kartlarını almayı hem fiyat olarak mantıklı görmüyorum hemde performans olarak da yapacaklarımızı birbirine yakın yapıyoruz o yüzden şuan fiyatına göre alına bilecek en makul ekran kartı nedir (ben gtx 970 düşünüyorum) fikirlerinizi alabilir miyim açıklamaları ile çok teşekkürler.

KS

Hasan Caner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
teşekürler hocam bir kaç kişi den daha fikir alırsam güzel olacak bugün yada yarın alacağım:)

KS

Hasan Caner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
işlemci biraz düşük quad core q8200 anakart g31em-es2l

bütçe yeterince var ama bir ekran kartına da 3000 tl gibi bir rakam vermem 2000 tl ye yakın olabilir burda amacım uygun fiyata yüksek performans ve şuan ki sistem bana yetmemeye başladı o yüzden parça parça yeni makine de dizmeyi düşünüyorum o yüzden iyi bir ekran kartı almak istiyorum 3 den 5ten kaçmam yani abartı rakamlar olmasın yeterli 5 10 fps için 500 600 tl vermek mantıklı gelmiyor.Umarım çok karmaşık yazmadım

KS

Hasan Caner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
neden bu ekran kartını tavsiye ettin hocam 970 yada 1060 felan işimi görmez mi işlemci ve ram düşük diye düşünüyorsan şuanda bile baya başarılı i7 de 100 110 fps alıyoruz full ayarda dota2 benim pc de de 69 fps alıyorum ekran kartı gt640 olmasına ragmen full ayar yapınca ekran kartı bagırmaya baslıyor bıldıgın cihazda ısınma kasma olmuyor sadece ekran kartı ısı değerleri yukselıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri