- Tepki
- 10
Domaini GoDaddy’den aldım hocam. Sunucu tarafında da Hentzer kullanıyorum değerli yorumunuz için de teşekkürler
Rica ederim.
Domaini GoDaddy’den aldım hocam. Sunucu tarafında da Hentzer kullanıyorum değerli yorumunuz için de teşekkürler
Sadece kasa var hocam parçayı gösteren siteler var o yüzden odağımı hazır sisteme verdimSadece kasa mı? Parçalarında en ucuzunu gösteriyor mu site
Teşekkürler hocam güncelleme derken ürünleri mi diyorsunuz yoksa sitenin geliştirmesini mi kastediyorsunuzGüzel görünüyor..
Site güncellemelerini sık sık yapıyor musunuz ?
Teşekkürler hocam güncelleme derken ürünleri mi diyorsunuz yoksa sitenin geliştirmesini mi kastediyorsunuz
Akşamları saatleri saat başı ürünlerin güncelliyorum gün içinde 2 saatte bir, geceleriyse daha azÜrünlerden bahsediyordum. Malum epey bir ürün giriyor piyasaya ve fiyatlarda değişken..
Anladım kolay gelsinAkşamları saatleri saat başı ürünlerin güncelliyorum gün içinde 2 saatte bir, geceleriyse daha az
Sağ olun hocamAnladım kolay gelsin![]()
Değerli yorumunuz için teşekkürlerBen ürün alırken rakipleriyle kıyaslamaları konusunda epey detaycıyım. Olumlu olumsuz yanlarını araştırıp öyle seçiyorum, kullanıcıların kişisel yorumları ve videolarına kadar bakabiliyorum. Genelde bilgisayarın bir kaç parçasını değiştirerek güncelleme yoluna gidiyorum. Bu yüzden site benim pek işime yaramaz sanıyorum ama destek amaçlı ara sıra girer göz atarım. Hazır sistem alacaklara yardımı dokunacağına eminim. Biraz inceledim siteyi güzel olmuş, elinize sağlık. Karşılaştırmaya yardımı dokunabilecek özelliklere sahip. Belirli seçenekleri kafasında belirleyenler için filtreleriniz yeterli gibi ve fiyat aralığı eklemeniz de güzel olmuş.
NOT: RAM fiyatları piyasada normale döndüğü gün sanırım daha sık kullanılır.