Yardım Güneş Gözlüğü

Muad’Dib

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Arkadaşlar siz güneş gözlüğü alırken ürün orijinalliğini nasıl içinize sindiriyorsunuz? Yerel mağazalarda satılan fiyatın çok daha altına belli başlı sitelerde yüksek puanlı satıcılar tarafından satılan ürünler var. Fakat onlara da hem online alışveriş olmak maksadıyla hem de yerel mağazalara göre çok uygun olmasından dolayı manasızca bir güvensizlik oluşuyor benim içimde sizde durumlar nasıl?

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
479
Güvensizlik oluşması artık normal duruyor.
Bizzat güvenilir, büyük bir mağazaya gidip almak gerekecek....
Zaten ayna karşısında nasıl duruduğuna da bakmak lazım.

480497096_1198719325036246_7808577128691748945_n.jpg

Linkedin_480x480.jpg
.

Dsert

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ben artık markaya değilde daha çok polarize olmasına önem veriyorum uygun fiyatlı polarize güneş gözlükleri var trendyol ve hepsi buradada, malum ekonomide orjinal ürün almak epey zor

KS

Muad’Dib

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Güvensizlik oluşması artık normal duruyor.
Bizzat güvenilir, büyük bir mağazaya gidip almak gerekecek....
Zaten ayna karşısında nasıl duruduğuna da bakmak lazım.

Ekli dosyayı görüntüle 41970

Ekli dosyayı görüntüle 41971.
Bu durumlar eskiden daha çok mu geçerliydi yoksa hala daha geçerli mi emin olamıyorum. Replikacılar tam anlamıyla bire bir ürün çıkarabilirler gibi düşünüyorum. Fakat şu model isminden sonra yazan numaralar gözlüğe ait barkod numarası gibi bir şeye eşitse onları nasıl yaparlar emin değilim.

ben artık markaya değilde daha çok polarize olmasına önem veriyorum uygun fiyatlı polarize güneş gözlükleri var trendyol ve hepsi buradada, malum ekonomide orjinal ürün almak epey zor
Aslında dediğin gibi eskiden polarize olması daha önem arz ederdi gibi geliyor. Fakat lacoste marka gözlükler hiçbir zaman polarize üretmedi ama zeiss markasıyla çalışıyorlar. Bu da polarize olmasa bile camın kalitesinden kaynaklı aslında polarize kadar performans sergiliyor. Benim içime sinmeyen şey çoğu zaman yerelden aldığım gözlükler 10k iken internette 5-6k olması ve kazıklanmış hissetmem.

Dsert

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bu durumlar eskiden daha çok mu geçerliydi yoksa hala daha geçerli mi emin olamıyorum. Replikacılar tam anlamıyla bire bir ürün çıkarabilirler gibi düşünüyorum. Fakat şu model isminden sonra yazan numaralar gözlüğe ait barkod numarası gibi bir şeye eşitse onları nasıl yaparlar emin değilim.

Aslında dediğin gibi eskiden polarize olması daha önem arz ederdi gibi geliyor. Fakat lacoste marka gözlükler hiçbir zaman polarize üretmedi ama zeiss markasıyla çalışıyorlar. Bu da polarize olmasa bile camın kalitesinden kaynaklı aslında polarize kadar performans sergiliyor. Benim içime sinmeyen şey çoğu zaman yerelden aldığım gözlükler 10k iken internette 5-6k olması ve kazıklanmış hissetmem.
şahsen ben lacoste gibi markalara güneş gözlüğü kategorisinde okadar paralar vermem. Marka merakınız varsa bile zaten güneş gözlüklerinde markalar nerdeyse gözükemiyor oyüzden tamamıyla markadan çok performansına bakıyorum ben güneş gözlüklerinde. En son hepsi burada üzerinden çinden güneş gözlüğü almıştım polarize ve gerçekten çok beğendim marka olmamasına rağmen gayet mükemmel bir üründü.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri