Yardım Günlük Kullanım F/P 2. Monitör Önerisi

Pennybags

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,

Ana monitörüm Samsung Odyssey G5 ‎LC32G55TQWRXUF 32"

İç bileşenlerim;

Ana Kart MSI PRO B650M-A WIFI AM5 DDR5 6400MHZ(OC)
CPU AMD Ryzen 5 7600X
GPU Msı Geforce Rtx 3070 Ventus 2x 8g Oc

Yardım istediğim konu ise;
Sadece MMORPG (Lost Ark, Wow vs.) oyunlar oynuyorum. Sizden tavsiye istediğim 2. ekran sadece oyunun yanına 2. ekranda dizi, youtube, oyun haritasi, guide açmak gibi günlük işler için kullanılacak. Hiçbir fps kaygısı olmayacak. Dizilerde - youtube videolarında - twitch izlerken görünütü kalitesi üzmeyecek fiyatı gerçekten uygun bir 2. monitör önerilerinize talibim.

BÜTÇE : (Fiyatları bilmemekle beraber 2k üstünü vermeyi planlamıyorum. Ancak çok önerilen bir model olursa 3k çıkabilirim.)

Herkese iyi bayramlar ve tatiller.

Son düzenleme:

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,622
Merhaba,

İç bileşenlerim;

CPU AMD Ryzen 5 7600X

Sadece MMORPG (Lost Ark, Wow vs.) oyunlar oynuyorum. Sizden tavsiye istediğim 2. ekran sadece oyunun yanına 2. ekranda dizi, youtube, oyun haritasi, guide açmak gibi günlük işler için kullanılacak. Hiçbir fps kaygısı olmayacak. Dizilerde - youtube videolarında - twitch izlerken görünütü kalitesi üzmeyecek fiyatı gerçekten uygun bir 2. monitör önerilerinize talibim.

Butce nedir?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,622
Fiyatları bilmemekle beraber 2k üstünü vermeyi planlamıyorum. Ancak çok önerilen bir model olursa 3k çıkabilirim.
Haa 2k az bir para malesef genelde o monitörler 3.5k arası birşey de siz yanlış anlamadıysam dikey olmasinida istiyorsunuz değil mı?

KS

Pennybags

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Haa 2k az bir para malesef genelde o monitörler 3.5k arası birşey de siz yanlış anlamadıysam dikey olmasinida istiyorsunuz değil mı?
Yok hayır dikey beklentim yok. Sadece Twitch dizi video izleme vs işlere kullanacağım mmorpg de grind yaparken :)

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,622

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
Merhaba,

İç bileşenlerim;

CPU AMD Ryzen 5 7600X

BÜTÇE : (Fiyatları bilmemekle beraber 2k üstünü vermeyi planlamıyorum. Ancak çok önerilen bir model olursa 3k çıkabilirim.)

https://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 outlette 2900 1 2 olu pıksel cıkabılır

KS

Pennybags

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
O zaman bi bakin buna

Bu nasıl sizce?

KS

Pennybags

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ips değil galiba bence kötü
IPS bakmak daha mı iyi olur? Şunlara karar verdim 24 inc ve fhd yeterli bu filtrenin içine IPS de eklemeli miyim? 2. ekran olduğu ve sağdan soldan çok bakılacağı için IPS in nerden baksan aynı görüntü özelliği önemli olabilir gerçekten.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,622
IPS bakmak daha mı iyi olur? Şunlara karar verdim 24 inc ve fhd yeterli bu filtrenin içine IPS de eklemeli miyim? 2. ekran olduğu ve sağdan soldan çok bakılacağı için IPS in nerden baksan aynı görüntü özelliği önemli olabilir gerçekten.
Ips önemli olur çünkü renk bozulmasi olmaz daha net renk sunar bide siz film izleyeceksiniz yani önemli

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
Şöyle bisey dusunebilirsiniz. Ben kendim öyle yaptim. Itopya da gigabyte g24f2 monitor outlet olarak 2900tl ye satiliyor. IPS 180hz asansor yapisina sahip hdr destegi var. Outlet olmasinin sebebi uzerinde 1-2 tane ölü piksel oluyor. Monitor cok guzel ozellikleri de guzel bakmanizi oneririm

KS

Pennybags

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şöyle bisey dusunebilirsiniz. Ben kendim öyle yaptim. Itopya da gigabyte g24f2 monitor outlet olarak 2900tl ye satiliyor. IPS 180hz asansor yapisina sahip hdr destegi var. Outlet olmasinin sebebi uzerinde 1-2 tane ölü piksel oluyor. Monitor cok guzel ozellikleri de guzel bakmanizi oneririm
Hocam sağolasın, ben böyle şeylerde çok şanssız olurum normalini alsam bile ölü piksel gelir bana bunu alsam ekranın yarısı gelmeyebilir :D

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,622
Hocam sağolasın, ben böyle şeylerde çok şanssız olurum normalini alsam bile ölü piksel gelir bana bunu alsam ekranın yarısı gelmeyebilir :D
Ben onermem ya ölü pixel olmasi bazen çok can sıkıcı oluyor birde yerude önemli tam ortada olabilir kenardada

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri