Yardım Güvenilir Termal Macun Ve Satıcı Tavsiyesi (Bütçe: 500 Tl)

doforlove1c

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar herkese,

Türkiye'nin büyük internet satıcılarından birinden Arctic MX-6 termal macun satın aldım [Satıcı satın aldığım site]. Daha önce MX-4 kullanmış ve memnun kalmıştım. Ancak MX-6, birçok kişi tarafından önerilmesine rağmen, kıvam olarak oldukça katıydı ve neredeyse plastik gibi görünüyordu. Bu nedenle ürünü iade talebi oluşturarak geri göndereceğim.

Alternatif olarak Thermal Grizzly Kryonaut almayı düşünüyordum, ancak yorumları incelediğimde birçok yeni değerlendirmede "Raf ömrü dolmuş ürün gönderildi" gibi şikayetlerin yoğun olduğunu fark ettim. Ve bana yollanan ürününde raf ömrü dolduğunu belirtmek isterim. İçime bir kurt düştü diğer termal macun satan mağazaların yorumlarına baktım yeni tarihli olanların hepsinde benzer şikayetlerin olduğunu fark ettim ve içime kurt düştüğü için konu açıp sormak istedim.

Bu nedenle, güvenilir bir satıcı ve kaliteli bir termal macun önerebilecek var mı? Bütçem en fazla 500 TL.

Teşekkür ederim, iyi forumlar dilerim. o7

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
498
MX-4 kullanıp memnun kalmışsınız. Yine bununla da devam edebilirsiniz.
Ben de MX-4 uzun süredir kullanıcısıyım.
Diğer marka ve modellerde birebir tecrübem olmadığı için yoğunlık-kıvam-sürülme kolaylığı açısından malesef birşey diyemiyorum.

Noctau lar çok yüksek fiyatlı..
RAF ömrü meselesinde, işlemciye sürdükten sonra zaten 2.5- 3 yıl gidecektir. (Tabi duruma göre değişebilir)
2 gr lık kaç sürüme kadar idare eder. Buna göre kullandıktan sonra çekmecede de fazla beklemiş olmaz.

Satıcı konusu, eğer direk mağazaya gidip bizzat kontrol ederek alma imkanı varsa,
son kullanım tarihi açısından en net bu şekilde malesef.
veya arkadaşlardan yazan olursa ben şunu, şuradan aldım -memnunum, son kullanma tarihi de şu şekilde görülüyor. vs.

Arctic lerde ana distribitörlerden biri Teknobiyotik.

KS

doforlove1c

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Mağazadan satın alma imkanım maalesef yok. Aldığım ürünü kontrol ettiğimde kutu ve şırınga üzerinde son kullanma tarihi (SKT) ile ilgili bir ibare bulunmadığını fark ettim. Tekrar iade süreciyle uğraşmamak için konuyu yazmıştım aslında. Bakalım, şansımı yeniden deneyeceğim. Yorumunuz için teşekkürler. :)

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
221
Şuan en fiyat performans olan macun MX6 ancak MX4 ile MX6 arasında 1 derecelik bir fark var (benim kendi gözlemlerime göre). Gönül rahatlığıyla ikisinden birini kullanabilirsiniz.

KS

doforlove1c

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Belki birileri görür diye paylaşmak istedim. HB (malum site, satıcı da kendileri) üzerinden ne MX-6 ne de MX-4 düzgün geldi alırken temkinli yaklaşmakta yarar var büyük ihtimalle depolama da veya uzun süredir duran ürünleri yolluyor olabilirler. İkisi de kurumuş halde geldi. MX-6'yı iade ettim ve kabul edildi. MX-4'ü de iade edeceğim, sonucu göreceğiz.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri