400-600 en fazla 700TL civarı 60 ila 90 gr ağırlığı olan switch ile okuyucusu iyi olup örgü kaplosuda olma şansı varsa iyi olur genel olarak League of Legends oynuyorum ama arada cs go veya valo gibi oyunlarda oynuyorum
Kıyaslama açısından bi kaçtane daha mouse önere bilirseniz müteşekkir olurum fiyatı arttırırsanızda sıkıntı olmaz öneriniz için teşekkür ederimYeterince hafif oynadığın oyunları oynuyorum
![]()
SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 748,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Razer mouse lar güzel oslada yanlış hatırlamıyosam yada bilmiyosam tekerlekleri sıkıntı çıkarıryo diye biliyorum o yüzden pek sıcak bakamıyorum bu mouse unda öle bi sıkıntı varmı bi bilginiz varmıdır![]()
Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.449,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 748,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu ikisi
reis steel seriesin prime serisi var çok iyi mauseler normal primeler 700küsür ama prime mini 550lira. kesinlikle bi bak derim ağırlıgıda istediğin gibi400-600 en fazla 700TL civarı 60 ila 90 gr ağırlığı olan switch ile okuyucusu iyi olup örgü kaplosuda olma şansı varsa iyi olur genel olarak League of Legends oynuyorum ama arada cs go veya valo gibi oyunlarda oynuyorum
önerin için teşekkür ederim güzel bi mouse a benziyo elimede uygun şu an kullandığım mouse ile nerdeyse hiç bi farkı yok ağırlığıda hafif olduğundan hoşuma gitti tekrardan önerin için çook teşekkür ederimreis steel seriesin prime serisi var çok iyi mauseler normal primeler 700küsür ama prime mini 550lira. kesinlikle bi bak derim ağırlıgıda istediğin gibi
rica ederim baya iyi kayıyor altındaki skatezlerde çok iyiönerin için teşekkür ederim güzel bi mouse a benziyo elimede uygun şu an kullandığım mouse ile nerdeyse hiç bi farkı yok ağırlığıda hafif olduğundan hoşuma gitti tekrardan önerin için çook teşekkür ederim