Hafif mouse önerebilirmisiniz

Lamentos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
400-600 en fazla 700TL civarı 60 ila 90 gr ağırlığı olan switch ile okuyucusu iyi olup örgü kaplosuda olma şansı varsa iyi olur genel olarak League of Legends oynuyorum ama arada cs go veya valo gibi oyunlarda oynuyorum

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
400-600 en fazla 700TL civarı 60 ila 90 gr ağırlığı olan switch ile okuyucusu iyi olup örgü kaplosuda olma şansı varsa iyi olur genel olarak League of Legends oynuyorum ama arada cs go veya valo gibi oyunlarda oynuyorum

bu ikisi

KS

Lamentos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yeterince hafif oynadığın oyunları oynuyorum
Kıyaslama açısından bi kaçtane daha mouse önere bilirseniz müteşekkir olurum fiyatı arttırırsanızda sıkıntı olmaz öneriniz için teşekkür ederim

bu ikisi
Razer mouse lar güzel oslada yanlış hatırlamıyosam yada bilmiyosam tekerlekleri sıkıntı çıkarıryo diye biliyorum o yüzden pek sıcak bakamıyorum bu mouse unda öle bi sıkıntı varmı bi bilginiz varmıdır

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Hem fiyat hem kablosuz hem sessizlik hemde sağlamlık bakımından birşey arıyorsanız logitech m220 öneririm hepsi var ama küçük el için ve garanti 2.5 yıl götürüyor.

Aloncy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
reis steel seriesin prime serisi var çok iyi mauseler normal primeler 700küsür ama prime mini 550lira. kesinlikle bi bak derim ağırlıgıda istediğin gibi

KS

Lamentos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
reis steel seriesin prime serisi var çok iyi mauseler normal primeler 700küsür ama prime mini 550lira. kesinlikle bi bak derim ağırlıgıda istediğin gibi
önerin için teşekkür ederim güzel bi mouse a benziyo elimede uygun şu an kullandığım mouse ile nerdeyse hiç bi farkı yok ağırlığıda hafif olduğundan hoşuma gitti tekrardan önerin için çook teşekkür ederim

Aloncy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
önerin için teşekkür ederim güzel bi mouse a benziyo elimede uygun şu an kullandığım mouse ile nerdeyse hiç bi farkı yok ağırlığıda hafif olduğundan hoşuma gitti tekrardan önerin için çook teşekkür ederim
rica ederim baya iyi kayıyor altındaki skatezlerde çok iyi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri