Haklı Mıyım ?

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
betler geçen hagta arkadaslarımla kavga ettik ve konusmuyorum haklı mıyım ?
1 mesela valo giryoruz ben 20 vuruom onlarda o civar vuruyor ama loos alınca ful bana sövüolar öyle dalgasınada değil ciddi
2 the forest giriyoruz benim eski mouse kronik sorunlu kendiliğindem sol tık basıyordu ve ateşi kırıyordum sıyu koyarken ve ana avrat giriyolsrdı
3 ps kafede buluşcaktık hic biri gelmedi ve 1 saat gelcez gelcez die beklettiler ve aralarında tavuk yemeye gitöisler
bende bunu dıyunca gruptan ayrıldım fln sonra neden ayrıldın dediler engelledim her yerden haklı mıuım ?

ve bu aralar valo solo giriom ama sıkıyor hemen önerlerniz nedir

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Haklısın boşver salla gitsinler gerçek dostluk arkadaşlık pazara kadar olmaz öyle ana bacı sövuyorlarsa asla takılma onlarla bana yapılmış olsa tavrım çok sert olurdu ama sen yapma gerek yok salla gitsin adam olsunlar

Son düzenleme:

Maethril_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Anlattığına göre haklısın. Takma böyle boş işleri eğer grup dışında başka sınıftan tanıdığın varsa onla gir.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
betler geçen hagta arkadaslarımla kavga ettik ve konusmuyorum haklı mıyım ?
1 mesela valo giryoruz ben 20 vuruom onlarda o civar vuruyor ama loos alınca ful bana sövüolar öyle dalgasınada değil ciddi
2 the forest giriyoruz benim eski mouse kronik sorunlu kendiliğindem sol tık basıyordu ve ateşi kırıyordum sıyu koyarken ve ana avrat giriyolsrdı
3 ps kafede buluşcaktık hic biri gelmedi ve 1 saat gelcez gelcez die beklettiler ve aralarında tavuk yemeye gitöisler
bende bunu dıyunca gruptan ayrıldım fln sonra neden ayrıldın dediler engelledim her yerden haklı mıuım ?

ve bu aralar valo solo giriom ama sıkıyor hemen önerlerniz nedir
Kanka şimdi böyle diyince haklısın ama karsidanda dinlemek lazım belki toxicliyorsun belki sürekli sen ekiyordun bunu bilemeyiz ama dediğine göre haklısın

KS

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
Kanka şimdi böyle diyince haklısın ama karsidanda dinlemek lazım belki toxicliyorsun belki sürekli sen ekiyordun bunu bilemeyiz ama dediğine göre haklısın
yok knk her bulusmaua gidiodum toxiclikte yapmazdım

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
yok knk her bulusmaua gidiodum toxiclikte yapmazdım
Bilemem işte onların sebebi nedir belkide seni hiçbir zaman arkadas olarak görmediler çok olasılık var yani en iyisi salla bu dünyada tek olmaktan daha iyi tek birsey var

oda ASUS ROG STRIX RTX 4090

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
daha gençsiniz yaşınıza verin dicem ama ana bacı küfür işleri değiştirir kesinlikle uzaklaş o ortamdan , sendede bu tarz küfürler varsa bir an önce aklını başına al.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
bunlar nasıl arkadaş la düşman yapmaz :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri