Halı Saha Uygulaması Yapsak Tutar Mı?

Elweald

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Merhaba iyi forumlar.

Aklıma daha önceden de gelmişti ama o zamanlarda pek yanaşamadım. Ama şimdi içime çok ısındı ve birazdan anlatacağım uygulamayı yapmak istiyoruz arkadaşımla.

Uygulamanın temel amacı halı saha oynacağınız zaman diyelim ki kaleye adam eksik hemen uygulamaya veya sitesine girip oradan kaleci arıyorsunuz gibi tabii bu sadece temel amacı ama içinde çok fazla yapmak istediğim özellikler var yani tabanı böyle olan bir uygulama tutar mı?

Reklamlar da dahil olacak buna çoğu yere uygulamanın reklamını vermek istiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:

BanditFD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
43
Merhaba iyi forumlar. Aklıma daha önceden de gelmişti ama o zamanlarda pek yanaşamadım. Ama şimdi içime çok ısındı ve birazdan anlatacağım uygulamayı yapmak istiyoruz arkadaşımla.

Uygulamanın temel amacı halı saha oynacağınız zaman diyelim ki kaleye adam eksik hemen uygulamaya veya sitesine girip oradan kaleci arıyorsunuz gibi tabii bu sadece temel amacı ama içinde çok fazla yapmak istediğim özellikler var yani tabanı böyle olan bir uygulama tutar mı? Reklamlar da dahil olacak buna çoğu yere uygulamanın reklamını vermek istiyorum.
Halı sahayla beraber okey, basketbol, masa tenisi gibilerini de ekle :D

KS

Elweald

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
eğer varsa düşünürüm onu da

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Merhaba iyi forumlar. Aklıma daha önceden de gelmişti ama o zamanlarda pek yanaşamadım. Ama şimdi içime çok ısındı ve birazdan anlatacağım uygulamayı yapmak istiyoruz arkadaşımla.

Uygulamanın temel amacı halı saha oynacağınız zaman diyelim ki kaleye adam eksik hemen uygulamaya veya sitesine girip oradan kaleci arıyorsunuz gibi tabii bu sadece temel amacı ama içinde çok fazla yapmak istediğim özellikler var yani tabanı böyle olan bir uygulama tutar mı? Reklamlar da dahil olacak buna çoğu yere uygulamanın reklamını vermek istiyorum.
Yani uygulamanin ne kadar iyi oldugundan çok reklamin kalitesi önemli bizim ülkede , neden olmasin ?

KS

Elweald

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Yani uygulamanin ne kadar iyi oldugundan çok reklamin kalitesi önemli bizim ülkede , neden olmasin ?
biliyorum hocam aklımda bir kaç yer var reklam için ama bakalım umarım düşüncelerimde ki gibi bir uygulama kurarım

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323

Şöyle söyliyim riskli çünkü kimse halısahaya bence internetten tanımadığı birini çağırmaz adam ipsiz mi sapsız mı belli değil ama çağıranda olur maç için %50 %50 bence hocam

Moas

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107

Çok mantıklı. Aslında bizim forum üyelerimizden aynı şehirlerde olanlar beraber halı saha yapabilirler. Bu da bir çeşit aktivite olabilir. :) İzmir'den böyle bir şey çıkarsa ben her türlü uyarım mesela :)

KS

Elweald

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Şöyle söyliyim riskli çünkü kimse halısahaya bence internetten tanımadığı birini çağırmaz adam ipsiz mi sapsız mı belli değil ama çağıranda olur maç için %50 %50 bence hocam
evet riskli biraz ama içinde ki özellikler olsun yani kafamdaki özellikler çok ilgi çekeceğini düşünüyorum. ondan risk almaya değeceğini düşünüyorum umarım değer

KS

Elweald

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Çok mantıklı. Aslında bizim forum üyelerimizden aynı şehirlerde olanlar beraber halı saha yapabilirler. Bu da bir çeşit aktivite olabilir. :) İzmir'den böyle bir şey çıkarsa ben her türlü uyarım mesela :)
belki bu uygulama yoluyla olur hocam :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri