Merhabalar; Halo oyunlarını denemek istiyorum ama baktığımda bir sürü oyunu var. Zamanımızdan çokta önceye gitmeyen görsel grafiklerle başlangıç için hangi halo oyundan başlamalıyım?
Hocam konula alakasiz lakin sorum var müsaitseniz ; sistem bilesenleri ve ekipman kismini nasil yaptiniz?Merhabalar; Halo oyunlarını denemek istiyorum ama baktığımda bir sürü oyunu var. Zamanımızdan çokta önceye gitmeyen görsel grafiklerle başlangıç için hangi halo oyundan başlamalıyım?
https://i.vgy.me/Lh94V5.gifHocam konula alakasiz lakin sorum var müsaitseniz ; sistem bilesenleri ve ekipman kismini nasil yaptiniz?
Devamı için yapım yılına göremi gideyim? Bir de modları var mı bakmadım ama varsa oynarken kullan dediğiniz modlar var mı? (Nexus, moddb vs.)Halo 4 ten başlayabilirsiniz hocam.
Hikayesi yoktu değil mi onun ? Oyun ücretsiz ama 300 liralık paketi var ve Steam'de. Mağazada tek oyunculu ibaresi göremedimBen sadece Halo İnfinite oynadım. Harikaydı. Ama Online bölümü daha çok sarıyor beni. Çok yaratıcı.
Camping yani hikayesi var. Güzeldi. Oyunu zor modda oynadığım için hikayesini bitirmedim. Ama hikaye modu genel itibari ile seni özgür bırakıyor ve istediğin stratejiyi oluşturmana imkan sağlıyor. Güçlü silahları bulmak zordu. Bulunca mermileri bitiyordu falan. Tavsiye ederim. Online modu da kesinlikle denenmeli. Ben xbox’ta oynadım(pc).https://i.vgy.me/Lh94V5.gif
Devamı için yapım yılına göremi gideyim? Bir de modları var mı bakmadım ama varsa oynarken kullan dediğiniz modlar var mı? (Nexus, moddb vs.)
Hikayesi yoktu değil mi onun ? Oyun ücretsiz ama 300 liralık paketi var ve Steam'de. Mağazada tek oyunculu ibaresi göremedim
Gamepass 'de varmış oradan oynarım. Diğer serileri beğensem de beğenmesem de son oyun Infinite'ı denemek istiyordum zaten. Sadece online diye biliyordum iyi oldu bu bilgi de teşekkürler.Camping yani hikayesi var. Güzeldi. Oyunu zor modda oynadığım için hikayesini bitirmedim. Ama hikaye modu genel itibari ile seni özgür bırakıyor ve istediğin stratejiyi oluşturmana imkan sağlıyor. Güçlü silahları bulmak zordu. Bulunca mermileri bitiyordu falan. Tavsiye ederim. Online modu da kesinlikle denenmeli. Ben xbox’ta oynadım(pc).
Teşekkür ederim hocam, mobilde arayacagim varsa ben de yapayimhttps://i.vgy.me/Lh94V5.gif
Devamı için yapım yılına göremi gideyim? Bir de modları var mı bakmadım ama varsa oynarken kullan dediğiniz modlar var mı? (Nexus, moddb vs.)
Hikayesi yoktu değil mi onun ? Oyun ücretsiz ama 300 liralık paketi var ve Steam'de. Mağazada tek oyunculu ibaresi göremedim
Bakayim hocam mobil tarafi biraz sıkıntılı. Emojiler gözükmüyor 2009 senesi 0.facebook kullanir gibi noktalama isaretleriyle emoji yapiyorumWeb görünümüne alıp dene, mobilde hazır biçimlendirmeler Chrome uygulamasında çalışmıyor @Celil
Emoji olarak direkt forumun eksiği var kısıtlı emojiler mevcut. Eski tip noktalamalılar hala yerine göre çok iyi yalnız tabi yeniler daha da güzelBakayim hocam mobil tarafi biraz sıkıntılı. Emojiler gözükmüyor 2009 senesi 0.facebook kullanir gibi noktalama isaretleriyle emoji yapiyorum
Hallolur be hocam seviyorum burayi daha samimi geliyor bana . Emoji de olmayiversinEmoji olarak direkt forumun eksiği var kısıtlı emojiler mevcut. Eski tip noktalamalılar hala yerine göre çok iyi yalnız tabi yeniler daha da güzel