Soru Hangi Anakartı Tercih Etmeliyim?

Kaan Düzbastılar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MSI MPG B550 Gaming Plus
GIGABYTE B550 Aorus Elite V2
Kasamdaki Fanlar ARGB ve kontrolcüsü yok (Thermaltake Ceres 500TG), sıvı soğutmam LS720 AIO ARGB aynı şekilde onuda direk anakarta bağlamam gerekiyor; ARGB portu, Ön panel için anakartta Type-C girişi ve iki adet kesin m2 ssd slotuna ihtiyacım var.

cpu_opt 4 pin ile pump_fan 4 pin girişlerinin bir farkı olur mu, msi anakartta pump_fan girişi varken; aorus modelde cpu_opt pump fan'ı destekliyor diye sitede belirtmişler; cpu_opt üzerinden tüm değerleri okuyabilirmiyim yoksa msi ile mi devam etmeliyim?

Başka anakart öneriniz varsa belirtirseniz ayrıca sevinirim <3

KS

Kaan Düzbastılar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Güzel anakartta belirttiğiniz modelde anakart üzerine ekstra type-c bağlamak için kullanılan giriş bulunmuyor.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Güzel anakartta belirttiğiniz modelde anakart üzerine ekstra type-c bağlamak için kullanılan giriş bulunmuyor.
hocam yanlışınız olmasın?

dexmete

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
105
Screenshot_2023-04-27-14-47-31-770_com.android.chrome-edit.jpg

Ekstra typce c bağlamak için kullanılan girişten kastınız ne bilmiyorum ama Type c bağlantısı mevcut

KS

Kaan Düzbastılar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran Resmi 2023-04-27 14.52.06.png

Bu porttan bahsediyorum, kasanın ön paneldeki type-c bağlantısını kullanabilmek için; yoksa belirttiğiniz anakartın arka panelinde var, fakat belirttiğiniz anakarta öndekini bağlamak için ekstra aparat almam gerekiyor diye biliyorum.

KS

Kaan Düzbastılar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki ARGB 3 Pin'e kaç tane fan bağlayabiliriz, 3-4 fandan sonra parlaklıkta kayıp yaşar mıyız?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri