Fiyat/Performans Hangi Bilgisayar İşimi Görür?

brkont

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Ekran Kartı
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba,

Bir oyuncu bilgisayarı toplamak istiyorum ama bu konuda sizin gibi bilenlere danışmak istedim.

Knight Online, PUBG gibi oyunlar oynamayı, sörf yapmayı ve bir şeyler izlemeyi planlıyorum. Ayda maksimum 8 akşam ya otururum ya oturmam. Yani daha çok arkadaşlarımla birlikte online oyunlar oynayacağım, sosyalleşme amaçlı. Zamanında PS5 almıştım ancak sonra sattım çünkü kullanasım gelmedi pek yani oturup uzun uzun hikayeli oyunlar oynayamıyorum. O yüzden çok üst düzey bir sistem istemiyorum ama ortam oyunlarını akıcı ve sorunsuz oynatacak bir sistem olsun, bilgisayarla vakit geçirmek için oturduğumda keyif alabileyim, bu önemli.

Bütçem her şey dahil maksimum 50.000₺. Ancak daha ucuzu olsa daha kaliteli bir ekrana yönelme eğilimim var. Dolayısıyla en iyi performansı alabileceğim, gelecekte istersem yükseltebileceğim, çok şımarmadan bir f/p ekonomik bir sistem öneriniz olursa çok sevinirim.

Eğer ekran kartı, işlemci gibi parçaları ikinci el almak mantıklıysa o konuda da fikrinizi duymak isterim.

Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla,

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
136
7500f işlemci
b650 anakart
16 gb ddr5 ram
7700xt ekran karlı
1 tb m2 ssd li
24'' 1080p monitör lü bir sistem
gayet iş görür

knight online gibi oyunlar için çok fazla bir sistem hatta ama
güncel oyunları da oynayabileceğin
biraz daha güçlü bir sistem olarak bunu önerebilirim

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,026
7700xt ve i5 12-13-14 nesil veya 7500f işlemcili bir sistem işinizi görür. Monitör olarak 24-27 inç kendi zevkinize göre tercih yapabilirsiniz, Min. 144 Hz oneririm.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri