Her direksiyona PC olduktan sonra vites eklenebilir. Tabii bu vites direksiyon setiyle uyumlu olmadığında PC'ye aparat yardımıyla doğrudan bağlanıyor, kullanımda sıkıntı çıkarmıyor. Ek olarak aparatı da almanız gerekiyor.
Kendim de 2. el aldığım için size tavsiyem direksiyonu mutlaka deneyin. Direksiyonu çevirme kondisyonuna bakın. Denettirmeden satmak isteyen çok ve bunlardan uzak durun. Pedallarına ayrıca dikkat edin, hangi seti alırsanız alın yedek parça yay satılan bir model olduğuna emin olun. Ben 4 tane kötü direksiyona denk geldim ve almadım. Bir tane direksiyonu sağlam T150 bulup almıştım. Onun da pedalının yayı kısa süre sonra kırıldı, öncesinde epey yıpranmış belli ki. Halbuki çok sert basmam ben pedala. Bir de yay aradım taradım bulamadım ve farklı bir ürün için yay alıp bunu modifiye edip T150 pedalına uydurdum. Kullanımında gariplik ufak da olsa vardı, bunun üzerine sonradan sıfır pedal sipariş ettim. Bu yüzden 2. el alacaksanız mümkünse faturasına bakın ve mümkün olduğunca faturası yakın tarihli bir direksiyon almaya çalışın diye tavsiye verebilirim. Ben araştırırken faturası yakın tarihli 2. el satan birine denk gelememiştim.
G29 için bütçeyi zorlama şansınız varsa G29 alın.