Yardım Hangi̇ Ekran Karti?

brhn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İşlemci
.
Ekran Kartı
.
intel arc b580 mi yoksa geforce RTX 4060 mı?

Muhammed Hamza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
intel arc b580 mi yoksa geforce RTX 4060 mı?
Hocam şu anki fiyatı ile ben şahsen 4060 tercih ederdim. LAKİN şunu da belirtmeliyim ki; intel b580 4060'tan çok daha yüksek 4060ti'a biraz daha yakın bir kart olarak karşımıza çıkıyor, üstelik 4gb daha fazla vram'e sahip fakat İntel gpu'ların geleceği noktasında hala daha belirsizlikler var. Sürücüler nvidia karta göre daha geç fixlenir. Pürüzsüz bir deneyim yaşayamayabilirsiniz. Haa benim indirim kuponum var ortalama 700₺ ila 1000₺ arası daha makul bir fiyatı var, bu problemleri göğüslerim derseniz tabiki b580.

KS

brhn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam şu anki fiyatı ile ben şahsen 4060 tercih ederdim. LAKİN şunu da belirtmeliyim ki; intel b580 4060'tan çok daha yüksek 4060ti'a biraz daha yakın bir kart olarak karşımıza çıkıyor, üstelik 4gb daha fazla vram'e sahip fakat İntel gpu'ların geleceği noktasında hala daha belirsizlikler var. Sürücüler nvidia karta göre daha geç fixlenir. Pürüzsüz bir deneyim yaşayamayabilirsiniz. Haa benim indirim kuponum var ortalama 700₺ ila 1000₺ arası daha makul bir fiyatı var, bu problemleri göğüslerim derseniz tabiki b580

Hocam şu anki fiyatı ile ben şahsen 4060 tercih ederdim. LAKİN şunu da belirtmeliyim ki; intel b580 4060'tan çok daha yüksek 4060ti'a biraz daha yakın bir kart olarak karşımıza çıkıyor, üstelik 4gb daha fazla vram'e sahip fakat İntel gpu'ların geleceği noktasında hala daha belirsizlikler var. Sürücüler nvidia karta göre daha geç fixlenir. Pürüzsüz bir deneyim yaşayamayabilirsiniz. Haa benim indirim kuponum var ortalama 700₺ ila 1000₺ arası daha makul bir fiyatı var, bu problemleri göğüslerim derseniz tabiki b580.
Yeni kart olması ve piyasada yeni olması benim de aklımı karıştıran bir konu bu yüzden bende 4060'a yakınım. Nvidia DLSS teknolojisinin karşılığı intel de var mı acaba?

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Yeni kart olması ve piyasada yeni olması benim de aklımı karıştıran bir konu bu yüzden bende 4060'a yakınım. Nvidia DLSS teknolojisinin karşılığı intel de var mı acaba?
Xess teknolojisi var gayette güzel çalışıyor. B580 varken 8gb 4060 para verilmez.

Muhammed Hamza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Xess teknolojisi var gayette güzel çalışıyor. B580 varken 8gb 4060 para verilmez.
Hocam bana kalırsa 4060’ın rx7600’den çok daha yüksek fiyatına rağmen o kadar satması bir anlam ifade diyor. Amd gibi bir firmaya dahi insanlar güvenemezken, geleceği ve sürücüleri ile alakalı şüpleren barındıran ve aynı zamanda işlemcilerinin saçma sapan sorunları ile uğraşan bir firmaya güvenilmemeli. Yine de tercih son kullanıcıya kalmış.

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Hocam bana kalırsa 4060’ın rx7600’den çok daha yüksek fiyatına rağmen o kadar satması bir anlam ifade diyor. Amd gibi bir firmaya dahi insanlar güvenemezken, geleceği ve sürücüleri ile alakalı şüpleren barındıran ve aynı zamanda işlemcilerinin saçma sapan sorunları ile uğraşan bir firmaya güvenilmemeli. Yine de tercih son kullanıcıya kalmış.
Küçük bir örnek vereyim. 5080 4080den 300 dolar daha pahalı çıkacak. Bu globalde Türkiye'de çıkacak fiyat farkını siz düşünün. Şuan amdde güvenilir özellikle 7000 serisinde Intelde. Rekabet olsun ki her seriyi 300 400 dolar zamlı almasın insanlar.

Muhammed Hamza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Küçük bir örnek vereyim. 5080 4080den 300 dolar daha pahalı çıkacak. Bu globalde Türkiye'de çıkacak fiyat farkını siz düşünün. Şuan amdde güvenilir özellikle 7000 serisinde Intelde. Rekabet olsun ki her seriyi 300 400 dolar zamlı almasın insanlar.
Hocam rekabet olmalı, ona bir şey demiyorum. Bahsettiğim mevzuu şu amd bu kadar ucuz olmasına rağmen steam top list’te ilk 10’a bile giremiyor. Amd böyle ikin nvidia ile aynı fiyattaki inteli neden alalım diye düşünüyorum. Sizce de b580 10.500₺ hatta 10.000₺ gibi bir rakam olsa fena mı olur?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri